Ada'da Çılgın Maç... Tam 9 Gol!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ada'da Çılgın Maç... Tam 9 Gol!


Premier Lig'de lider Arsenal ve takipçilerinden Manchester City, Etihad Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Maça çok hızlı başlayan ev sahibi Manchester City, 14. dakikada 1-0 öne geçti. Kullanılan köşe vuruşunda Demichelis'in kafayla aşırttığı topa güzel vuran Sergio Aguero, takımını 1-0 öne geçirdi.

Ancak Arsenal'in buna cevabı gecikmedi. Mesut Özil'in pasıyla City ceza sahasında topla buluşan Theo Walcott, skora 1-1'lik eşitliği getirdi.

Bu golden sonra yeniden rakibi üzerinde ciddi bir baskı kuran Manchester City, 39'da tekrar öne geçti. Pablo Zabelata'nın pasına kale sahasında dokunan Negredo, City'yi 2-1 öne geçirdi. Maçın ilk devresi de Manchester City'nin 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda maçtaki tempo daha da yüksekti. Arsenal savunmasından kaptığı topu, uzak köşeye muhteşem bir şekilde bırakan Fernandinho, skoru 3-1 yaptı. Konuk takım Arsenal, bu gole de cevap verdi. Bu kez Ramsey'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Walcott, harika bir vuruşla farkı 1'e indirdi ve skoru 3-2 yaptı.

Premier Lig'de son haftaların en formda takımlarının, düelloyu bitirmeye niyeti yoktu. Jesus Navas'ın ortasına dokunan David Silva, farkı yeniden 2'ye çıkarıp durumu 4-2 yaptı.

Maçın son dakikalarında da goller devam etti. 88'de Fernandinho skoru 5-2'ye taşırken, 90+4'te Per Mertesacker, takımının 3. golüne imza attı ve durumu 5-3'e getirdi. Duraklamaların da son dakikasında Yaya Toures, penaltıdan attığı golle skoru ilan etti. Manchester City, Premier Lig'in lideri Arsenal'i sahasında 6-3 mağlup etti.

Bu sonucun ardından 35 puanlı Arsenal liderliğini devam ettirirken, Manchester City ise 32 puana yükseldi.
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli
Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
383
Sekonet


Üst Alt