Acill yardım !!!! Nokia 6300 imei değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

the_one_aytek

Üye
    Konu Sahibi
Acill yardım !!!! Nokia 6300 imei değiştirme
Merhaba degerli MaxiCep Teknoloji Portalı Ailesi benm sizlerden bir ricam var nokia 6300 telefonum imei numarası servis dışı kalmıstır. Ben bu telefonumu almnyadan arkadas vasıtıyla getirttim ve her hangi bir sorun olmayacagını söledi fakat yaklasık 5 ay sonra telefonum imei numarası yasaklanmıstr ve 1 hafta içinde telefonunuz servis dışı kalacaktır telefonu aldınz yere basvurunuz die bir mesaj geldi sitede arastırdım pek randıman alamadım cin telefonları için yazıyor programlar acaba nokia 6300 telefonuma uygun usb li veya usb siz imei degiştirme programı varmı varsa paylasabilirmisiniz lütfen ilginize tesekkür ediyorum sizlerden gelecek bilgiye göre hareket edicem Selametle ... :ağlarım:
 


celibar

celibar

Üye
telefonu bi pasoport bulup tek numaraya açabilirsin.bunun dışında imei numarasını telefoncular değiştirebilir.
 

the_one_aytek

Üye
    Konu Sahibi
bilgin için teskrlerr fakat benim diger telefondaki imei numarasını suan ki banlı olan telefonuma kendim program ile imei numarasını degiştiremezmiyim sitede program var acaba o program ile usb baglantısıyla degiştiremezmiyim ... saygılarımla Selametle
 

RizeOnline

Üye
Yeni model yani BB5 diye tabir ettikleri nokia cihazlara ne yazık ki imei atamıyorsun. Bunun hala bir çözümü bulunmuş değil ve zaten inan bunun çözümü bulunduğu an ilk bulan kişi bu işten zengin olacaktır...!
 

Benzer Konular



Üst Alt