6303i problemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
6303i problemleri
Herkese selamlar. 6303i, galiba s40'ın son temsilcilerinden olan telefondan kullanmaktayim. Bildiğiniz üzere java veritabanli olduğu için eklenti vs. Eklenmiyor. Lafı uzatmadan soyle özetleyim
-Bildiğiniz üzere Bolt Browser iflas etti ve program artık çalışmamakta. Masaüstü bilgisayardaki gibi sitelere giriyordu ve dahili flash player'ı ile her siteden video izlemeye el veriyordu. Bu tarzda alternatif bir tarayıcı arıyorum.
Opera,UC web tarzı programlar zaten var. Bunlar bu işi görmemekte.
2 olarak burası yanlış yer galiba ama, sanırsam genel bir sorun, youtube'dan videolar izlenmiyor. Wap ayarlarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen. Videoyu açtığımda media oynatıcıda anında "işlem gerçekleştirilemiyor" yazısı beliriyor. Bu sorunu herkes mi yaşıyor yoksa face'in bozulması gibi genel bir sorun mu merak ettim.
Şimdiden teşekkürler herkese
 


sylwester01

Üye
ben telefonu yeni aldım bendede aynı hata oldu tesadüfen çözümü buldum, yapılandırma yalın format ( tam değil ) sonra interneti mesaj atıp tekrar ayarlarsın ( internet wap yapılandırma ayarları.) cach ( veya telefon içindeki bellek dolduğu için yer kalmıyor .
 

Haztam

Üye
Bendede yanıt yok tekrar deneyin diyor bana yardım e din
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt