3D Protez Kirpik Nedir | 3D Protez Kirpik Nasıl Uygulanır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3D Protez Kirpik Nedir | 3D Protez Kirpik Nasıl Uygulanır?
3D Protez Kirpik, 3D Protez Kirpik hakkında, 3D Protez Kirpik uygulaması, 3D Protez Kirpik nasıl yapılır, 3D Protez Kirpik nerede yapılır, 3D Protez Kirpik 2011, 3D Protez Kirpik 2012, kirpiklere protez, protez kirpik 3d, 3d kirpikler
Doğal görünümlü, uzun, dolgun, ipeksi kirpikler her kadının hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmenin yolu, kirpiklerde 3D uygulaması. Kısa süren bir operasyon ile doğal görünen ve diğer yapıştırma yöntemler gibi iz bırakmayan kıvrak kirpiklere sahip olabilirsiniz. 3D'li kirpikleriniz, günlük yaşamınızı etkilemeyecek ve hatta maskara sürmeye bile gerek duymayacaksınız. Dolgun ve koyu görünümü oldukça hoşunuza gidecek.




3D Kirpik Nedir?


3D İpek kirpik geleneksel şerit veya küme halinde yada klasik ipek kirpik uygulamalarının aksine gözlerinizde kaşıntı yapmaz 3D İpek kirpik, tek yapıştırılır kirpiklerinizi, çok daha doğal, seksi, dramatik ve 3 Boyutlu bir görünüm vermektedir. 3D İpek kirpik diğer tek tek takılan kirpiklerin aksine düz bir sıraya dizilmiş düz ve sıradan durağan bir görüntü sunmaz. 3D İpek kirpik daha doğal ve hafif takıldığını hissetmezsiniz!

3D Kirpik Nasıl Uygulanır?

3D İpek kirpik uygulaması özel kokusuz ve her türlü cilt için hassas ciltler ve normal ciltler için farklı yapıştırma ürünleri mevcuttur. 3D İpek kirpik diğer protez kirpikler gibi kirpiklerin ortasından değil dipten itibaren takılır, bu yüzden kirpik diplerinde diğer protez kirpik uygulamaları gibi siyah nokta şeklinde benekler kalmaz.

3D İpek kirpik uygulaması yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika sürmektedir, 3D İpek kirpikkirpiklerinizde ağırlık yapmaz a ve kendi doğal kirpiklerinize asla zarar vermez.
3D ipek kirpik

3D Kirpik Ne Kadar Süre Kullanılır?


3D İpek kirpik kendi bireysel kirpiklerinizin gelişim ve dökülme döngüsüne bağlı olmaktadır; elbette herkesin genetik yapısına göre kirpiklerin uzama ve dökülme süresi farklıdır. ve sonrası bakım tavsiye takip eğer 3D İpek Kirpik kendi doğal kirpiklerinizle aynı süre kalıcıdır, her doğal kirpik 6-8 hafta yaklaşık bir ömrü vardır. 3D İpek kirpik uygulamasından sonra kirpiklerinizin dolgun ve harika görünümlü olarak 3 / 4 hafta kalmaktadır. 3D İpek kirpik 3 / 4 hafta sonunda bakımları ile dolgu yaparak yenileyebilirsiniz.

Diğerlerinden farkı ise;


  • Diğer protez kirpiklerdeki gibi yapıştırma izleri kalmıyor kirpik diplerinde.
  • Daha uzun süreli ve dayanıklı oluyor.
  • Yapıştırıcısı kuvvetli ama daha zararsız.
  • Tüm kirpiklere tek tek yapıştırılıyor.
  • Siyah göründüğü için mascara ve rimel kullanmanıza gerek yok.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt