360 Security – Antivirus Boost Android uygulaması (Android Virüs Tarama Programı)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
360 Security – Antivirus Boost Android uygulaması (Android Virüs Tarama Programı)
Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarından herhangi birisini kullanıyorsanız, cep telefonlarınızda virüs programının kesinlikle olması gerektiğini belirtmeliyiz. Android virüs temizleme programı olarak Antivirus Boost Android uygulamasını kullanabilirsiniz.

Hepsi bir arada uygulamalarını biliyor musunuz? 360 Security – Antivirus Boost Android uygulaması da onlardan birisi. Tek bir uygulama ile birden çok hizmete tek tıkla erişebileceğiniz hızlı çözüm sunan gelişmiş bir Android uygulaması.

360 Security – Antivirus Boost Android uygulaması ile yapabilecekleriniz şu şekilde; uygulamanın en önemli özelliği antivirüs olması. Telefonunuzu zararlı uygulama ve kodlara karşı korur. Sizi bilgilendirir. Bununla beraber 360 Security – Antivirus Boost Android uygulamasının hızlandırma özelliği vardır. Telefonunuzdaki gereksiz dosyaları siler ve telefonunuzun kasmasını önler. Yine temizleme özelliği sayesinde gereksiz dosyaları siler, ayrıca ram kullanan uygulamaları kapatır ve daha hızlı bir telefona sahip olursunuz.

360 Security – Antivirus Boost Android uygulamasının tercih edilmesinin sebebi güç tasarruf özelliğidir. Telefonunuzun çok mu şarjı gidiyor? O halde güç tasarrufunda gelişmiş olan 360 Security – Antivirus Boost Android uygulamasını deneyin.

Uygulamanın bahsedilmesi gereken bir diğer özelliği gizliliğe önem vermesi. Telefonunuzda gizli kalması gereken kişisel verileriniz 360 Security – Antivirus Boost Android uygulaması sayesinde hiçbir uygulama tarafından kopyalanamaz. Ayrıca uygulamanın gerçek zamanlı koruma özelliği de oldukça gelişmiştir. Şöyle ki zararlı bir uygulama ya da kod çalışmaya başladığı anda 360 Security – Antivirus Boost Android uygulamasısı devreye girerek sizi uyarır.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt