3 Başlı Bebek Doğdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d€rVish

d€rVish

Üye
3 Başlı Bebek Doğdu
Selçuklu Mahallesi'nde Kurt ailesinin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen ve 3 başı andıran Elif isimli bebek görenleri hayrete düşürüyor.


Anne Fatma Kurt'un ilk bebeği olan Elif bebek, görenleri şaşırtıyor. Kimsesiz olduğu için amcası tarafından Ali Canikli ile ikinci eş olarak imam nikahlı olarak evlendirilen Fatma Kurt, 3 başı andıran bebekleri Elif için devletten yardım bekliyor.

Evde ebe yardımı ile dünyaya gelen 10 günlük Elif bebeğin ve annesinin sağlık durumu ciddiyetini sürdürüyor. Şanlıurfa'da Beyin Cerrahi uzmanının olmaması nedeniyle Ankara'ya sevk edilen talihsiz bebek, annesi Fatma Kurt'un kucağında hayatta kalma mücadelesi veriyor. 3 başı andıran Elif bebeğin sağlık güvencesinin olmaması aileyi kara kara düşündürüyor.

3 başı andıran bebeğinin tedavisi konusunda hiçbir şey bilmeğini ifade eden anne Fatma Kurt, bebeğinin yaşamasını tüm anneler gibi çok istediğini kayderek, "Durumum yok, devletten yardım bekliyorum" dedi.

Baba Ali Canikli ise, doktorların kendisine Ankara'ya gitmesi gerektiğini söylediklerini, ancak maddi durumunun yetersiz olduğunu ifade etti.

Çaresiz kalan anne Fatma Kurt, yeşilkarta müracaat ederek, kurumdan gelecek yardımları bekliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt