06 Haziran 2013 Perşembe - Aslan Burcu

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
06 Haziran 2013 Perşembe - Aslan Burcu
06 Haziran 2013 Perşembe - Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Duygularınızın değiştiği bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için tarzınızı değiştireceksiniz. Rahat davranmak yerine başarılı olmak için kendinizi zorlayabilirsiniz. Çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdürebilirsiniz. Gün içinde meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Karşılaştığınız bazı olaylar sizi rahatsız etse bile mantıklı davranacaksınız ve duygularınızı aklınız ile denetlemeyi başaracaksınız. İş arkadaşlarınız ile iletişiminiz giderek güçleniyor. Hayal gücünüzü yapıcı bir biçimde kullanabilirsiniz.



[h=3]Aslan Burcu Genel Durum[/h]Özel yaşamınızdaki herhangi bir konuda rekabet ettiğiniz bir kişiye karşı avantaj sağlama şansınız olacaktır. Sevdiğiniz insanların da desteği ile bu avantajı daha da büyütme şansını önünüzde bulmanız ana konu olabilir.

[h=3]Aslan Burcu Kariyer Durumu[/h]Ortaklarınız veya işbirliği içerisinde olduğunuz diğer kişilerle birçok konu hakkında hızlıca hareket planı belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. Yorucu olabileceğini düşündüğünüz toplantılar aksine son derece hızlı sonuçlanabilirler.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
:tşk:
 
hikmet366

hikmet366

Üye
:tşk:
 
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 

Benzer Konular



Üst Alt