"Diğerleri F.Bahçe'den sonra gelir"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
"Diğerleri F.Bahçe'den sonra gelir"



Fenerbahçe'nin flaş transferi Mehmet Topuz, özel yaşamı, çalışma disiplini, Fenerbahçe'deki geleceği ve hedeflerini anlattı. Şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını ifade eden Mehmet Topuz, "Herkes bilir ki diğerleri F.Bahçe'den sonra gelir" dedi.


Mehmet Topuz, Fenerbahçe Dergisi'nin Temmuz ayı sayısında yer alan röportajında, Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu belirterek, "Fenerbahçe apayrı. Büyük bir kulüp. Yaşanan olaylardan ötürü buraya gelirken bir çekincem oldu. Ama Aziz Başkan'la görüştükten sonra rahatladım. Bana herkesin hata yapabileceğini söyledi. Bu beni çok rahatlattı. Şimdi artık asıl amacım maçlar başladıktan sonra kendimi göstermek" dedi.

Fenerbahçe'ye imza attığı için çok mutlu olduğunu kaydeden Mehmet, "Bu günü ömrümün sonuna kadar unutamam. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Çünkü imza töreninde gerçekten bana büyük destek verdiler" derken, Fenerbahçe'ye transferi ve öncesinde yapılan spekülasyonlar hakkında da, "Geçmişi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin başarısı ve bu başarıya benim sağlayacağım katkıyı konuşmak istiyorum. Allah'ın izniyle, Fenerbahçe'nin şampiyonluğundaki katkımı herkes görecek" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK FAVORİYİZ"
Fenerbahçe'nin bu sezon mücadele edeceği kulvarlar ve takımın hedefleri hakkında ise Mehmet Topuz, "Şampiyonluğa oynayan 5-6 takım da olsa herkes bilir ki; her sene için şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe, her zaman için en büyük favoridir. Diğerleri Fenerbahçe'den sonra gelir. Avrupa Ligi'nde de başarılı olacağımız umuyorum. Ben daha önce Kayserispor'la bu kupada mücadele ettim ve tecrübeliyim" diye konuştu.
Mehmet Topuz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a da övgüde bulunarak, "Taraftarlarımız bana büyük bir güven verdi. Ayrıca Aziz Başkan'ın da çok büyük desteğini gördüm ve bana güven verdi. Aziz Başkan, bana bir baba gibi yaklaştı ve destek verdi. Bu desteği boş çıkarmayacağım" dedi.

"KALICI OLMAYA ÇALIŞACAĞIM"
En büyük özelliğinin antrenmanları çok sevmesi olduğunu belirten Mehmet, "Antrenmanları kaçırmamaya dikkat ederim. Antrenmanlardan sonra da ekstra çalışmalar yaparım. Futboldan başka bir şey de düşünmem. Zaten işim de bu" şeklinde konuştu. Mehmet, artık Fenerbahçe'de olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Bunun bilincindeyim. Burada Kayserispor'da çalıştığım gibi çalışamam. Bunu çok iyi biliyorum. Burada daha çok çalışıp önce formayı almalıyım. Daha sonra o formayı hiç bırakmayarak, Fenerbahçe'de kalıcı olmaya çalışacağım. Uzun yıllar Fenerbahçe forması giymek istiyorum. Fenerbahçe'de başarılı olarak A Milli Takım'da direkt oynamak istiyorum."

"ARTIK FENERBAHÇE İLE EVLENDİM"
Gece hayatını sevmediğini, boş zamanlarını da ailesi ile geçirdiğini anlatan Mehmet Topuz, şöyle devam etti: "Biz 6 kardeşiz. Hepsi evli, bir tek ben bekarım. Ama artık ben de Fenerbahçe ile evlendim. Nikahı kıydık ve Fenerbahçe ile evlendim. Bir de köpekleri çok seviyorum. Kayseri'deki bağ evimde tam 5 tane kangal köpeğim var. Boş zamanlarımda onlar ilgilenirim. O köpekleri şimdi İstanbul'a getireceğim. Kayseri yemeklerini, mantı olsun, yağlama olsun hepsini çok seviyorum. Ancak hepsinden az az yiyorum. Bir de geceleri yemek yememeye dikkat ediyorum. Sürekli spor da yaptığım için formumu bu şekilde koruduğumu söyleyebilirim."

"TARAFTARIMIZ BENİ DESTEKLESİN"

Mehmet, sarı-lacivertli taraftarların kendisini iyi günde de kötü günde de desteklemesini isteyerek, "Beni devamlı desteklerlerse, emin olsunlar ki; onlarla mutlu sona ulaşacağız. Özel hayatınızda ne yaparsanız kendinize yaparsınız. Çok çalışırsanız başarılı olursunuz. Ben çok çalışarak buralara geldim. Kayserispor'da bunu yaptım, Fenerbahçe'de de bunu yapacağım. Taraftara bir kez daha seslenmek istiyorum; bana güvensinler. Çünkü sezon sonunda şampiyonluğu hep birlikte koşacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Roberto Carlos, Alex gibi oyuncularla birlikte oynayacağının hatırlatılması üzerine Mehmet Topuz, "Onlarla birlikte antrenmana çıkmak bile benim için şereftir. Roberto Carlos'u küçüklüğümden beri takip ediyordum. Onları gerçekten, içten seviyorum. Umuyorum ki, onlar da beni sevecek" dedi.

"FIRSAT BULDUĞUMDA BEN DE KULLANIRIM..."
Mehmet Topuz, sağ ayağı kadar sol ayağının da iyi olduğunu, ayrıca serbest vuruşları da iyi kullanabildiğini ifade ederek, "Gerçi Fenerbahçe'de serbest vuruş kullanan çok oyuncu var ama fırsat bulduğumda ben de kullanırım. 3 topa onlar vurur, 1 topa ben vururum" diye konuşurken, takım arkadaşları hakkında ise şunları söyledi: "Semih ve Uğur Boral'ı milli takımdan tanıyorum ve iyi arkadaşlarım. Ayrıca Alex, Roberto Carlos, Deivid hepsini beğeniyor ve takdir ediyorum. Semih'in özelliklerini ayrıca takdir ediyorum. Oyunun iki yönünü de iyi oynayan bir oyuncu. Ayrıca sırtı kaleye dönük oynamasını da çok iyi beceriyor."

Ligtv
 


HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
galatasaray diycek hali yok ya
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Tabiki doğru söylemişsin Mehmet Topuz da..Şirin gözükmek amaçlı konuşma. Birde senin samimiyetine inanmıyorum sen sus oyununu oyna.. Oynarsan taraftar seni bağrına basar..Konuşma işine bak sen yeterli. :oke:
 
arslansem

arslansem

Üye
Yanlış öğretmişler adama.Aklı karıştı tabii :) Sana Kenan Doğulu dan Önce Rütbeni Bileceksin şarkısını armağan ediyorum :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Dünya da Messi ve diğerleri , Türkiye de ise Fenerbahçe ve diğerleri olarak sıralama yapıldığından doğru söylemiş.!

:ehe:ehe
 
Cynical

Cynical

Üye
Nabza göre şerbete aynen devam ediyor... En azından istikrarlı.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1447616' Alıntı:
Dünya da Messi ve diğerleri , Türkiye de ise Fenerbahçe ve diğerleri olarak sıralama yapıldığından doğru söylemiş.!

:ehe:ehe
:ehe:ehe
 
arslansem

arslansem

Üye
Hep laf hep laf ortada bişey yok.İcraat lazım :)
 
lovestar

lovestar

Üye
topuz konustukça batıyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt