Aşkın yaşı yok Girin Bakın İnanmıyorSAnız :D :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Aşkın yaşı yok Girin Bakın İnanmıyorSAnız :D :D
Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Raşit Çetin, 15 yıl önce gittiği Çin'de tanışıp aşık olduğu kadını internet aracılığıyla bulamayınca ülkesine gitti. Sevgilisini Çin'de bulamayan çılgın aşık, sonunda burada tanıştığı Fan İyen ile evlenmeye karar verdi.
ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Raşit Çetin, 15 yıl önce gittiği Çin'de tanışıp aşık olduğu kadını internet aracılığıyla bulamayınca ülkesine gitti. Sevgilisini Çin'de bulamayan çılgın aşık, sonunda burada tanıştığı Fan İyen ile evlenmeye karar verdi.

1994 yılında çalıştığı gemiyle gittiği Çin'in Xiamen şehrinde tanıştığı Çenliva'ya aşık olan Raşit Çetin, "Kendisini çok sevmiştim. Çenliva ile Çin'de bir süre birlikte yaşadık. Türkiye'ye dönmem gerektiği için birbirlerimize adreslerimizi verip ayıldık. Bir süre sonra Çenliva'dan bana mektup geldi. Kendisi yazdığı mektupta, benimle evlenmek istediğini bildirdi. Ben de uçağa atlayıp aynı yıl ikinci kez Çin'e gittim. Burada kiraladığımız evde 62 gün Çenliva ile birlikte yaşayıp evlilik hazırlıkları yaptık. Ancak ailem Müslüman olmayan bir kadınla evlenmeme karşı çıktığı için büyük bir üzüntüyle ülkeme dönmek zorunda kaldım. Havaalanına kadar beni geçirdi ve birbirimize adreslerimizi verdik. Ancak aradan 15 yıl geçmesine rağmen Çenliva'yı hiç unutamadım. Onunla çektirdiğimiz fotoğraflarla kendimi teselli ettim. Çinli aşkımı 15 yıl sonra bulabilmek için ona yazdığım bazı şiirleri YouTube'a gönderdim. Ancak yine kendisine ulaşamadım. Sonunda 20 gün önce Çin'e giderek kendisini aramaya karar verdim. Çin'de çok aramama rağmen maalesef kendisine ulaşamadım" dedi.

ÇİN'DE YENİDEN AŞIK OLDU
Raşit Çetin, Çin'de eski aşkını ararken birçok sürprizle karşılaştığını da belirterek, "Sanırım bu bir kısmet işi. Çin'de eski aşkımı maalesef bulamadım. Sonunda tanıştığım Fan İyyen'e aşık oldum. Kendisi Çin'de ev yemekleri yaparak bunları çeşitli iş yerlerine satıyor. Bana kendisi evlenme teklif etti. Bu beni çok mutlu etti. Ancak onun Müslüman olması şart. Bunu kendisine söyledim. Nisan ayı içerisinde Çin'e yeniden gideceğim. Mutluluğu şimdi ondan bulacağıma inanıyorum. O buraya gelmezse ben Çin'e giderek orada yaşayacağım" dedi.

Sık sık telefonla görüşerek yeni aşkı ile hasret gideren Raşit Çetin, yazdığı yeni şiiri okurken gözyaşlarına hakim olamadı.
 
erfc20

erfc20

Üye
Allah akıl fikir versin burdakilerin nesi eksik
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
2K
PALA.
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez
NEXUS
Cevap
1
Görüntüleme
626
KayraBey


Üst Alt