MaxiCep.Com


Geri git   MaxiCep.Com > Spor Gündemi > Diğer Spor Dalları

Dementieva Şampiyon..

Ana Sayfa Forum Üye Ol / Register Şifremi Unuttum Bütün Forumları okunmuş kabul et
Alt 17.08.2008, 15:12   #1
 
>>impacter<< - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şehir: başkent
Üyelik: Haz 2008
Yaş: 27
Mesajlar: 1,182
Konular: 823
Telefon: Nokia N95 ME 8gb/n70
Blog Yazıları: 1
Arrow Dementieva Şampiyon..

Teniste tek bayanlarda Rus Dementıeva altın madalyanın sahibi oldu. Tek bayanlarda 3 madalyayı da Rus raketler kazandı.



29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda teniste tek bayanlar şampiyonluğunu 5 numaralı seribaşı Rus Elena Dementieva kazandı.

Olimpiyat Tenis Merkezi Kortları'ndaki final müsabakasında yurttaşı 6 numaralı seribaşı Dinara Safina ile karşılaşan Dementieva ilk seti 6-3 yitirmesine karşın diğer 2 seti 7-5 ve 6-3'lük skorlarla kazanarak rakibini 2-1 yendi ve altın madalyaya ulaştı.

2 Rus raketin karşı karşıya geldiği finalin ilk setinde Dementieva durum 2-2 iken 4 kez servis kırma şansı yakaladı ancak kendisine avantaj sağlayacak sonuca ulaşamadı. Bir sonraki oyuna 3-2 önde giren Safina rakibinin servisini kırmayı başardı ve durumu 4-2'ye getirdi. Dementieva rakibinin servis attığı oyunda durum 5-3 iken yine 3 kez elde ettiği servis kırma şansını kullanamadı ve Safina ilk seti 6-3 kazandı.

Dementieva servis atarak başladığı 2. setin ilk oyununu zorlanmasına karşın aldı. Agresif oyununu sürdüren Dementieva maçta ilk kez servis kırarak 3-1 öne geçti. Durum bir sonraki oyunda 4-1'e geldi ancak Safina hırsıyla sonraki 3 oyunu aldı ve 4-4 eşitliği sağladı. Dementieva 6-5 önde girdiği setin son oyununu 7-5 kazandı ve setlerde durumu 1-1'e getirdi.

Dementieva son sete de hızlı başladı ve 3 kez servis kırdığı ilk 4 oyunda 3-1 öne geçti. Dementieva üstünlüğünü setin geri kalan kısmında da korudu ve son seti 6-3 kazanarak altın madalyanın sahibi oldu.

Dementieva Sydney-2000'de de tek bayanlarda gümüş madalyanın sahibi olmuştu.

Bronz madalya müsabakasında ise 9 numaralı seribaşı Rus tenisçi Vera Zvonareva ile Çinli Li Na karşılaştı.

Zvonerava setleri 6-0 ve 7-5 alarak maçı 2-0 kazandı ve tek bayanlar teniste tüm madalyaların Rusya'da kalmasını sağladı.
>>impacter<< isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17.08.2008, 19:46   #2
 
sever123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik: Agu 2008
Mesajlar: 1
Telefon: n73
eyw.saol
sever123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevapla
Geri git   MaxiCep.Com > Spor Gündemi > Diğer Spor Dalları

Etiketler
dementieva, sampiyon
Seçenekler
Benzer Konular
Konu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dementieva-Safina Finali.. >>impacter<< Diğer Spor Dalları 0 16.08.2008 14:36
Şampiyon kim megican Beşiktaş 2 15.05.2007 17:41
Chelsea Eze Eze Şampiyon! Barcelona Şampiyon! B@TuH@N Diğer Futbol Kulüpleri 4 04.05.2006 23:01
Nba'de Kim Şampiyon Olur? Darkmayne Basketbol 52 18.03.2006 23:48
Şampiyon hakanfb Fenerbahçe 14 23.04.2005 20:26



Şu Anki Saat: 01:29
Hosted By Vital Hosting
This Page was generated in 0.10 seconds with 9 queries using HP® Intel® Quad-Core Xeon™ Server
vBulletin® 3.7.4 Gold ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. - SEO by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2008 Maxicep. All rights reserved.
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir" 
Arama Motoru  Maxicep RSS Besleme  Alexa Toolbar indirin
Auto Loans | Discount Magazine Subscription | Loans | Credit Card Consolidation | Remortgaging| Alışveriş | Kadınlar Kulübü | Bursa Datacenter | Sanal Gezinti
Ayyas.Com | vbTech | UslanmaM | Main-Board | TekPlatform | Kadim Dostlar | iDo-FoRuM | MeleklerMekanı | Web Hattı | sohbet | chat | r10.net seo yarışması | Bakimliyiz | evden eve nakliyat