<div class='quotetop'>(ASiK_SHaKeSPeaRe @ Feb 12 2006, 05:33 PM) [post=277629]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaslar slm bende Nokia 7710 var.telefonu ne kadar karistirdiysamda arama surelerini goremedim.telefonum faturali ve arama surelerini goremedigim icin haliyle fatura kabarik geliyor.yardim lutfen (tel ingilizce tr dil destegi yok )
[/b][/quote]
Merhaba, telefonun ana menüsünden yani "desk" bölümünden "log" ikonunu seçerek girdiğiniz bölümde "All communication" üstüne dokunun. AÇılan menüde "tools"'a gelin. Daha sonra da açılan menüde "Call duration"'ı seçin.
Aradığınız bütün zamanları orada görebilirsiniz. Ayrıca açılan menüde "Clear timers" tuşuna dokunursanız zamanları sıfırlayabilirsiniz.