Calvin Klein Jeans Yaz Modası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Calvin Klein Jeans Yaz Modası
‘Yaz’ demek ‘hafifleşmek özgürleşmek jean’le yaratılacak kombinasyonların sonu gelmeyecek’ demek.
Calvin Klein Jeans Yaz Modası



Yaza damgasını vuran tarzınıza uyan modeller 23 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında %50’ye varan indirimlerle Calvin Klein Jeans mağazalarında.

‘Yaz’ demek ‘hafifleşmek özgürleşmek jean’le yaratılacak kombinasyonların sonu gelmeyecek’ demek. Dört mevsim baş tacımız olan jean yazın bizler için daha da değer kazanıyor günümüzün her anına eşlik ediyor.




Topuklu bir ayakkabı ile gece katılacağınız bir kokteylde ayağınıza terliğinizi geçirdiğinizde akşamüzeri sahilde gömleğinizle kombinleyerek iş yerinizde seksi bir büstiyer ile gece kulübünde rahat bir t-shirt ile bahçenizde… Jean kıyafetler hayatınızın her anında sizlerle. İster klasik giyinmekten ister rahat olmaktan isterseniz de ana göre davranmaktan hoşlanın; hiç fark etmez. Calvin Klein Jeans Mağazaları’nda tarzınıza uygun bir jean mutlaka vardır.


İnsan vücudunu en kusursuz şekilde ortaya çıkarmak üzere tasarlanan Calvin Klein jean pantolon etek ve elbise alternatifleri bu yaz da jean tutkunlarının gözdesi olacak. 80’li yılların vazgeçilmezi skinny jean’e yeni bir yorum getiren CK Body Jean klasik jean rengi dışındaki açık renk (washed jeans) alternatifiyle yazın ferahlığını kıyafetlerine de yansıtmak isteyenlerin öncelikli tercihi olmuş durumda.



Calvin Klein jeans mağazasına girdiğinizde renkli pantolonlara da göz atabilir boru paça ya da düz paçalardan birini seçebilir rahatınıza düşkün biriyseniz paçalarınızı kıvırabilir ve aynı zamanda modayı da yakından takip ettiğinizi vurgulayabilirsiniz. Hatta dilerseniz t-shirt ve gömlek çeşitlerini de deneyebilirsiniz.


Yaz gardrobunuza renk katacak pek çok jean t-shirt gömlek ve aksesuar çeşidi
Calvin Klein mağazalarında…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt