Flaşş:İşten Çıkarma İstanbul'dan sonra Ankara'ya Sıçradı!! Toplu İşten Çıkarma Bekleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Flaşş:İşten Çıkarma İstanbul'dan sonra Ankara'ya Sıçradı!! Toplu İşten Çıkarma Bekleniyor
Büyük işçi çıkarımında rakam belli değil!
Toplu işten çıkarma sayısı belli değil! Operasyon Ankara'ya da sıçradı
05 Mart 2009 Perşembe, 15:53


Haberimizin hemen ardından şirket bir açıklama yaparak toplu işten çıkarma kararını doğruladı. Yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Türkiye'nin 2009’da birçok alanda yeniden yapılanma çalışmalarına odaklanıldığını, İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray’ın önderliğinde uygulanacak yeni stratejiyle sektördeki pozisyonunun güçlendirileceği belirtildi. Vodafone Türkiye’den ayrılan çalışan sayısına dair sözü edilen rakamların gerçekleri yansıtmadığını belirten şirket yetkililere kesin rakam konusunda bilgi vermekten kaçınıyor. Kapatılan pozisyonlar da sır gibi saklanıyor.
İşte Vodafone'den HABERTURK.COM'a yapılan açıklama: "Güçlü yatırımlarla devam ettiğimiz 2009 yılı Vodafone Türkiye için yeni bir döneme işaret ediyor. Türkiye GSM sektöründe iddialı ve kalıcı bir oyuncu olarak, kullanıcılarımıza en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için verimliliğe, kaynaklarımızı doğru kullanmaya ve uzmanlık alanlarımıza yoğunlaşmaya odaklanıyoruz.

Sürdürülebilir başarının, varlığımızı yüksek performanslı bir organizasyon yapısı ve en etkin insan kaynağıyla devam ettirmekten geçtiği bilinciyle, organizasyon yapımızda gerekli değişiklikleri hayata geçiriyor, her kademede verimliliği artırıcı adımlar atıyoruz.

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere yalın ve hızlı hareket eden bir organizasyon yapısına geçiş için yürütülen reorganizasyon çalışmalarımız çerçevesinde bazı pozisyonlarımızı kapatıyoruz. Yollarımızı ayırdığımız çalışanlarımıza tüm yasal haklarının yanı sıra, kendi alanlarında değerli arkadaşlarımızın niteliklerine uygun işi, kısa zamanda bulabilmeleri için şirket olarak kendilerine profesyonel kariyer destek hizmeti (outplacement) sunuyoruz. Gerek kendi nitelikleri, gerekse bu destekle en uygun işi en kısa zamanda bulabileceklerine yürekten inanıyor, şimdiye kadar yaptıkları katkılar için kendilerine teşekkür ediyoruz."
OPERASYON ANKARA'YA SIÇRADI
İşten çıkarma operasyonu Ankara'ya da sıçradı. Saha personeli bugün merkez binaya çağrıldı. Yaklaşık 1.5 saattir personel binada bekletiliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
6
Görüntüleme
838
bulutsuzgece
mangdaşire
Cevap
3
Görüntüleme
628
owner26
Cevap
0
Görüntüleme
1K
haydaravısyon
Cevap
17
Görüntüleme
2K
papakudioflu


Üst Alt