İstanbul'da vahşi cinayet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul'da vahşi cinayet

Hadımköy'de bir evde 4 ceset bulundu. Şahısların bıçakla öldürüldükten sonra evin ateşe verildiği tahmin ediliyor. Alınan bilgiye göre, Hastane Mahallesi Bahar Sokak'ta bulunan müstakil evde çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

Söndürme çalışmaları sırasında itfaiye ve jandarma ekipleri evde 4 cesede rastladı. Cesetlerin, Atilla Kabadayı, Ramazan Özgönül, Ahmet Sokullu ve Aliye Sokullu'ya ait olduğu belirlendi.

Ahmet Sokullu'nun, Aliye Sokullu'nun oğlu olduğu öğrenilirken, şahısların, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldükten sonra evin ateşe verildiği tahmin ediliyor.

İçki âlemi sonrası elektrik ocağından çıktığı iddia edilen yangında felçli bir kadın da hayatını kaybetti. Görgü tanıkları ise, bazı cesetlerin üzerinde bıçak yarasının olduğunu öne sürdü. Yangında can veren yaşlı kadının sobadan zehirlenerek felç olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Hadımköy Hastane Mahallesi Bahar Sokak'ta felçli annesi Aliye Sokullu ile birlikte yaşayan Ahmet Sokullu, dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte eve geldi. Ahmet Sokullu, Ramazan Özgünül ve Atilla Kabadayı gece ilerleyen saatlere kadar alkol aldı. Sabah saatlerinde evde yangın çıktı. Yardıma koşan çevre sakinleri, yangını söndürmeye çalışırken, bir yandan da itfaiyeye haber verildi. Yangın söndürüldükten sonra acı tablo ortaya çıktı. Yangına Ahmet Sokullu'nun odasında bulunan elektrikli ısıtıcının devrilmesinin sebep olduğu iddia edildi. Ahmet Sokullu'nun yangında yanarak hayatını kaybettiği, felçli annesi ve diğer iki arkadaşının ise dumandan zehirlenerek öldüğü öğrenildi.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Ahmet Sokullu'nun işsiz olduğu ve ölen babasının emekli maaşıyla geçindikleri öğrenildi. Komşuları Ahmet Sokullu'nun hemen her gece evin bahçesinde alkol aldığını ve çevredekileri de rahatsız ettiğini öne sürdü. Yangının ilk anında itfaiye ile birlikte içeriye giren Ömür Dolma isimli görgü tanığı da, cesetlerin üzerinde bıçak yaralarının bulunduğunu iddia etti.
Yangında hayatını kaybeden anne Aliye Sokullu'nun daha önce sobadan zehirlenerek felç olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, ilk incelemesinin ardından savcının gelmesini beklemeye başladı. Jandarma, yangın öncesi şahısların bıçaklanarak öldürüldüğü iddiasını da araştırıyor.
Samanyoluhaber.com

Allah sonumuzu hayr etsin inş.
 


Odysseus

Odysseus

Üye
Bu tamamen vahşet. İnsanlığın bittiği noktadır. Bir karıncanın yuvasının yanından bile geçerken basar ölümüne yol açarım diye korkan ben, bu haberleri duyduğumda dehşete kapılıyorum.
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Olamaz yaa :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt