Instagram Kullanıcı Adı Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Instagram Kullanıcı Adı Değiştirme
Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı olan en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak dikkat çeken Instagram artık günümüzde insanların en çok vakit geçirdiği yerlerden biri olarak dikkat çekiyor. Her gün milyonlarca fotoğraf ve video paylaşılan Instagram üzerinde herkes farklı bir kullanıcı adı ile hesap kullanıyor.

Birçok kişi eskiden aldığı kullanıcı adından memnun olmadığı için instagram kullanıcı adı değiştirme işleminin nasıl yapıldığını merak ediyor. Bende sizlere bu konuda kısa ve basit bir şekilde Instagram kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır ? Kısaca onu göstereceğim. Sizde mevcut instagram kullanıcı adınızdan memnun değilseniz ve değiştirmek istiyorsanız uygulamayı açarak hemen profil kısmına girebilir ve o ekranda yer alan profili düzenle butonuna tıklayabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Profili düzenle butonuna tıkladıktan sonra karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekranda yer alan kullanıcı adı kısmındaki mevcut kullanıcı adınızı silmeniz ve yerine istediğiniz kullanıcı adını yazmanız gerekiyor. Bu sayede instagram kullanıcı adınızı kolay bir şekilde değiştirmiş olacaksınız.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt