Xiaomi Bootloader Kilidi Açma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Bootloader Kilidi Açma
Son yıllarda akıllı telefon pazarının parlayan yıldızlarından olan Xiaomi henüz çok genç bir şirket olmasına karşın her yıl milyonlarca cihaz satmayı başarıyor. Piyasaya sunduğu uygun fiyatlı üst düzey donanıma sahip cihazların yanında çok daha uygun fiyata orta üst seviye cihazlar da bulunan şirket düşük kar oranı ile müşterilere en iyi cihazları sunmaya çalışıyor. Bu politikası ile müşterilerin beğenisini kazanan ve karşılığını gören şirket hızla büyümeye devam ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ülkemize de resmi olarak giriş yapan Xiaomi şuanda hem ithalatçı firma garantili olarak hemde resmi garantili olarak satılıyor. Bu yazımda belki de en çok merak edilen sorulardan bir tanesi olan Xiaomi bootloader kilidi nasıl açılır ? Sorusuna yanıt vereceğim. Aşağıdaki Xiaomi bootloader kilidi açma işleminin ardından cihazınızın tamamen sıfırlanacağını belirtmek istiyorum. Bu sebeple işlemlere başlamadan önce cihazınızda bulunan bütün dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Xiaomi Bootloader Kilidi Açma

İlk olarak tıklayın ve bootloader kilidi açmak için şirketin resmi sitesine girin. Burada mevcut MI hesabınızı sisteme girmeniz ve Mi Unlock Tool adı verilen programı bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir. Ardından telefonunuzun ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girin ve MIUI sürümü yazan yere 6-7 defa üst üste basın bu sayede geliştirici seçeneklerini aktif hale getirmiş olacaksınız. Daha sonra ayarlar menüsünden ek ayarlar ve geliştirici seçenekleri menüsüne girin. Orada yer alan Mi Kilit Açma Durumu seçeneğine tıklayın ve adımları takip ederek cihazınızı ve hesabınızı kayıt ettirin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu işlemlerin ardından telefonunuzu kapatın ve ses kısma + güç tuşlarına basılı tutarak telefonu fastboot moduna alın. Sonra Mi Unlock Tool programını bilgisayarda çalıştırın ve telefonunuzu kabloyla bilgisayara bağlayın. Programda yer alan Unlock butonuna basın. Karşınıza gelen diğer uyarılarda da Unlock butonuna basmaya devam edin. Daha sonra size bootloader kilidinin ne zaman açılacağı ile ilgili bir tarih verilecektir. Xiaomi'nin bu konuda herkese farklı bir kilit açma süresi vermesinin sebebini henüz bilmiyorum. Umarım sizin cihazın kilidi çok kısa süre içerisinde açılır.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: bilisimler, Silinen Üye 777448, hazebe ve 1 kişi daha


selimhalim

selimhalim

Üye
cihaz açıldıktan sonra mi hesabıma giriş yapmamı istiyor wifi ye bağlanmam gerekiyor ama wifi bölümünde klavye açılmıyor yazı yazamıyorum ne yapmam gerkiyor
 

Mete_

Üye
Geçen hafta note10 aldimyve kilidini kolay şekilde açtım 169 saat süre vermişti dün açtım kilidi.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler
bilisimler

bilisimler

Üye
Geçen hafta note10 aldimyve kilidini kolay şekilde açtım 169 saat süre vermişti dün açtım kilidi.
Hocam bende note 10 kullanıyorum cihazda 12.2 sürüm vardı çok güzel ve akıcı kullanıyordum. 12.5 e yükseltttim cihaz ekranı kasılmaya başladı hiç hoşlanmadım o akıcılık resmen gitti . Hayatımın hatasını yaptım. Cihazın kilidini açma isteği gönderdim ardıından bilmeden mi hesabını kapattım . Hesabı kapatmamam gerekiyormuş kapatırsam 15 gün süre sonra mi kilidi açılıyormuş . İnşalah sizinki gibi erken açılır şuan beklemedeyim 12.2 sürümünü bot yapıp yüklemeyi düşünüyorum inşallah bi aksilik çıkmaz .
 


Üst Alt