YouTube Kısıtlı Mod Özelliği Nasıl Açılır?

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
YouTube Kısıtlı Mod Özelliği Nasıl Açılır?
Şimdiki neslin medyası haline gelen ve bünyesinde birbirinden farklı kategorilerde içerik barındıran en büyük video paylaşım sitesi YouTube'ta faydalı içerikler olduğu gibi, genç neslin olumsuz etkileneceği türden videolarda bulunuyor. Olumsuz etki oluşturacak videolardan çocuklarınızı korumak için " YouTube kısıtlı mod özelliği nasıl açılır ?" sorusunun cevabını bugün ki yazımızda sizlerle birlikte ele almış olacağız.

Bir televizyon kadar değer gören günümüzün medya yayıncılığı arasında yerini almayı başaran, yararlı içeriklerin olduğu kadar zararlı video içeriklerinin bulunduğu video paylaşım platformu YouTube'ta kısıtlı mod özelliği sayesinde çocuklarınızın etkilenebileceği türden içeriklerden koruyabilirsiniz. Hem bilgisayar hemde akıllı telefonlarımızda kısıtlı mod özelliğini aktif hale getirmek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

YouTube Kısıtlı Mod Nasıl Açılır / Kapatılır ?
  • Bilgisayardan Kısıtlı Mod Açma / Kapama

Bilgisayardan Kısıtlı Mod Özelliğini Açıp / Kapatma
Video içerik paylaşım platformu YouTube bilgisayardan kullanıyor ve kısıtlı mod özelliğini aktif hale getirmek ya da bu özelliği kapatmak istiyorsanız tarayıcınız üzerinden açmış olduğunuz sayfanın sol tarafında bulunan ayarlar sekmesine basarak ilgili sayfanın en alt kısmında yer alan " kısıtlı mod kapalı " butonuna tıklayarak özelliği aktif hale getirebilirsiniz.

  • Akıllı Telefondan Kısıtlı Mod Açma / Kapama

Akıllı Telefonlarda Kısıtlı Mod Açma / Kapama

Kullanmakta olduğunuz cihaz Android yada iOS olması fark etmeksizin YouTube'ta sunulan kısıtlı mod özelliğini açmak getirmek veya aktif durumdaki özelliği kapatmak isterseniz yapmanız gereken işlem, unuz üzerinden uygulamaya giriş yaparak " Ayarlar - Genel - Kısıtlı Mod " adımlarını izleyerek özelliği aktif yapabilirsiniz.

Sizde çocuklarınızın erişimlerine açık olan cihazlar üzerinde kısıtlı mod özelliğini aktif hale getirerek sanal mecrada olumsuz içerikler ile karşılaşmasına engel olmaya çalışabilirsiniz. %100 güvenli olmasa da bu özellik sayesinde çocuklarınızın uygunsuz içeriklere erişmesine engel olabilirsiniz.

Unutmayın, iyi bir gelecek için iyi birer nesiller yetiştirmemiz gerekmektedir.

Bu yazı içeriğini beğendiyseniz paylaşmayı ve beni sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın!

Kaynak : tusbeyinli.net
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Paylaşım için :tşk:
 


Üst Alt