Opera VPN Nasıl Kullanılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Opera VPN Nasıl Kullanılır ?
Milyonlarca kullanıcısı olan Opera internet tarayıcısı sayesinde sizde internet üzerinde güvenli bir şekilde gezinti yapabilirsiniz. Google Chrome ve Mozilla Firefox gibi dev rakipleri karşısında halen internet tarayıcısı pazarında ciddi bir kullanım oranına sahip olan Opera hem mobil cihazlarda hemde bilgisayar platformunda popülerliğini korumaya devam ediyor.

Bu yazımda sizlere Opera VPN nedir ve Opera VPN nasıl kullanılır kısaca ondan bahsedeceğim. Bildiğiniz üzere VPN servisleri sayesinde internete başka ülkelerde yer alan sunucular üzerinden bağlanarak yasaklı sitelere veya servislere erişim sağlayabiliyoruz. Örneğin bir süredir ülkemizde kapalı olan Vikipedia sitesine herhangi bir VPN servisini kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Opera VPN kullanmak tamamen ücretsizdir. Rakipleri karşısında bu kozunu kullanarak öne geçen şirket hiçbir ücret ödemeden sınırsız bir şekilde VPN servisi kullanmanıza imkan sağlıyor. Sadece bir tıklama ile kullanabileceğiniz Opera VPN ile yüksek hızda bağlantıyı güvenli ve ücretsiz bir şekilde kullanabileceksiniz. Bilgisayarda Opera VPN servisini açabilmeniz için aşağıdaki adımı takip edebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle bilgisayarınızda Opera uygulamasını açın. Ardından üst kısımda yer alan VPN butonuna basın. Sonrasında VPN anahtarına basarak servisi aktif hale getirebilirsiniz. Dilerseniz alt kısımda yer alan sanal konum bölgesini değiştirerek bağlandığınız sunucuyu değiştirebilirsiniz. VPN servisini açtıktan sonra Opera tarayıcı üzerinde dilediğiniz siteye giriş yapabilir ve özgür internet keyfini sürebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare., Eren Değerli ve kadikoy


kadikoy

kadikoy

Üye
Süper diyebilirim.operayı indirdim.VPN açtım ve benim 4shared.com da yüklü dosyalarıma çok rahat bişekilde girebildim.
hızlı ve kullanışlı .yasaklı siteler için gerçekten yararlı.belki devamlıda kullanırım.TEŞEKKÜRLER :turkiye:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
Opera sayesinde bizi sınırlayan ve yavaş olan diğer vpn eklentilerinden de kurtuşmış oluyoruz. Vpn indirmek yerine opera kullanmak daha mantıklı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt