Dacia Sandero Stepway nasıldır?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dacia Sandero Stepway nasıldır?
Romanya merkezli otomobil markası Dacia'nın Sandero Stepway modeli ülkemizde ilgi gören bir araç. SUV görünümüne sahip olan Dacia Sandero Stepway yeni tasarımı ile daha iddialı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Dacia Sandero Stepway krom malzemeli ön panjur, yüksek duruş ve krom tampon korulamalar ile tasarım anlamında daha modern. Dacia Sandero Stepway beş geniş koltuğa ve geniş bir bagaja sahiptir. Katlanabilen arka koltuklar ile daha fazla alana sahip olabilirsiniz.

Dacia Sandero Stepway yeni tasarımında döşemeler, havalandırma ızgaraları ve direksiyon daha modern bir görünüm için yeniden tasarlandı. Dacia Sandero Stepway konfor tarafında daha fazla özelliğe sahip. Ön ve arka koltuklarda elektrikli cam kumandaları, 12V'luk şarj için priz, sürücü koltuğu için kol dayama ve olmazsa olmaz klima yer alıyor.

Dacia Sandero Stepway kullandığı teknolojiler ile de oldukça iddialı. Dacia Sandero Stepway otomobilinde park için geri görüş kamerası yer alıyor. Dacia Sandero Stepway park esnasında bir engele yaklaştığınızda sizi sesli bir şekilde uyarıyor. Yokuş kalkış sistemine (HSA) sahip olan Dacia Sandero Stepway hız sabiyleyici özelliğine de sahip.

Dacia Sandero Stepway modeli 7-inç boyutunda navigasyon, radyo, kulaklık, USB girişleri ve Bluetooth gibi özelliklerin kullanımı için multimedya sistemine sahip. Güvenlik tarafında araçta ön ve yan koltuklarda hava yastığı, ABS gibi fren ve diğer sürüş destekleri bulunuyor.

Dacia Sandero Stepway tavsiye edilen fiyat listesine ulaşabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt