Yardım PUBG Mobile bilgisayar sürümü nasıl indirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

@ysf@

@ysf@

Üye
    Konu Sahibi
PUBG Mobile bilgisayar sürümü nasıl indirilir?
PUBG Mobile PC sürümü de varmış doğru mu? PUBG Mobile bilgisayara ücretsiz mi indiriliyor? PUBG Mobile bilgisayarda nasıl oynanılıyor?
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
PUBG isimli oyun bilgisayarlarda akıllı cep telefonlarında olduğu gibi ücretsiz olarak indirilemiyor. Oyunu masaüstü PC’lerinizde ücretsiz oynamak için tek bir yöntem bulunuyor oda bilgisayarlarınıza Android Emulator indirip kurmak.


Daha çok bu gibi yöntemlerde bilgisayar kullanıcıları Nox Player olarak isimlendirdiği Android Emulator’ü tercih etmektedir. i ziyaret ederek Nox Player’ı indirebilecekken, daha sonra PUBG Mobile APK’sini kurulum tamamlandıktan sonra NOX Player ile birlikte cihazlarınıza kurabilirsiniz. Anasayfada çıkan PUBG Mobile oyunun simgesine tıkladıktan sonra, oyunda 600 MB'lık bir güncelleme yapılacaktır. Bu güncelleme ardından ise işlem oldukça basit ve kolay.


Oyunu kurduktan sonra karakter kontrolünü WASD tuşu ile birlikte gerçekleştirebilirsiniz. Karakterin normal PC oyunlarında olduğu gibi mouse kontrolünde hareket etmesi için “V tuşunu kullanmanız gerekiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buraxlive ve TheNightMare.
Karacaahmet1993

Karacaahmet1993

Kapalı Hesap
Arkadaşın dediği gibi emülatörle oynayabilirsiniz.Ben de emülatörle oynuyorum.Şu linki takip edin :
 


Üst Alt