Spotify Premium Yerine Ücretsiz (Free) Sürüm Kullanmak İçin 4 Neden

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Spotify Premium Yerine Ücretsiz (Free) Sürüm Kullanmak İçin 4 Neden


Spotify'ı Ücretsiz/Ücretsiz Premium Yerine Tamamen Ücretsiz Kullanmak İçin 4 Neden:

  • Sevdiğiniz Şarkı İçin Şarkıları Atlamayın, Shuffle'ı Beklemeyin!
Spotify Premium’u tercih etmemizdeki başlıca sebep; sınırsız atlama şansı vermesi, istediğimiz parçayı çalabilmemiz. Spotify’ın hazırladığı harika çalma listelerinden (Haftalık Keşif, Daily Mix, Müzik Radarı) dilediğimiz sanatçının belirli bir albüm veya parçasına içeriği özgürce dinlememize sadece Spotify Premium sürümde izin veriliyordu. Yenilenen Spotify, ücretsiz hesap kullanıcılarına da bu avantajı sunuyor. İster beğenilerinize göre özel olarak hazırlanan çalma listelerinden dilediğiniz bir parçayı, ister kendi hazırladığınız çalma listelerindeki parçaları, isterseniz de belirli bir parçayı artık direkt çalma şansına sahipsiniz. Şarkı atlama sorununu çözen Spotify ücretsiz sürümün özellikleri bununla sınırlı değil.

  • Zevkinize Göre Hazırlanan Seç-Dinle Çalma Listeleri
Spotify’ın belli gün, durumlara göre özenle hazırladığı çalma listeleri Premium kullanıcılara özel değil. Yeni Spotify’ın karşılama ekranında - Apple Müzik’teki gibi - beğendiğiniz sanatçı ve türler gösterilecek. Beğen tuşuna basarak çalma listenize kaydedilmek üzere parçayı favorilerinize ekliyor, Gizle tuşuyla öneriyi beğenmediğinizi kolayca belirtiyorsunuz. Bunun dışında müzik dinledikçe öneriler tazelenecek; içerikleri sürekli güncellenecek. Her zaman olduğu gibi kendi çalma listelerinizi de oluşturabileceksiniz; elbette daha kolay şekilde. Özetle Spotify’ı diğer müzik dinleme platformlarından ayıran özelliklerden özel çalma listeleri Premium kullanıcılarına özel değil. Free kullanıcısı olarak sizi de müzik zevkinize göre düzenlenen 15 seç-dinle çalma listesi sizi bekliyor olacak.

  • Spotify Ne Kadar İnternet Harcar? "Data Saver" ile %75 Daha Az
Spotify Premium hesap kullanmanın avantajlarından birisi de müzikleri indirip çevrimdışı çalma. Ne yazık ki; yenilenen Spotify’da çevrimdışı dinleme seçeneği sunulmuyor lakin en az onun kadar etkili olacağını düşündüğüm yepyeni bir özellik geldi: Data Saver. Mobil (hücresel) veri kullanımını önemli ölçüde azaltacağı söylenen yeni Veri Tasarrufu özelliği, veri tüketimini yüzde 75’e kadar azaltacak. Spotify, ne kadar internet harcar? sorusunun artık bir önemi yok.

  • Kişiye Özel, Yepyeni Arayüz:
Spotify Radyo’yu hiç açmıyorsanız, ücretsiz versiyonu kullanmak için bir sebebiniz daha var. Yeni Spotify’ın arayüzü Ana Sayfa, Ara, Kitaplığın ve Premium olmak üzere dört sekmeden oluşuyor. Son çalınanlar, ruh haline uygun ve türlere göre ayrılan çalma listeleri, kendi oluşturduğunuz listeler her şey Spotify’ın yeni ücretsiz sürümünde mevcut. Spotify’ın ücretsiz sürümünün yeni yüzünü tüm iOS ve Android kullanıcılarına gösterecek olması da güzel.



Gördüğünüz üzere Spotify’ı - yeni güncelleme sayesinde - ücretsiz kullanmak da gayet keyifli. Yeni ücretsiz Spotify hakkında Spotify Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı’nın sözlerini de paylaşmak isteriz: "Kullanıcılarımız bize her zaman, müziği keşfetmenin ve müzik dinlemenin kişisel bir deneyim olduğunu anlatıyor ve biz de Spotify’ı ücretsiz kullanan müzikseverlerin yaşadıkları deneyimi tam da buradan yola çıkarak zenginleştiriyoruz". "Bu Spotify için değişimin başlangıcı ve biz kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını yansıtan yenilikler yapmaya devem edeceğiz. Bu sadece, kullanıcılara platforma girdikleri ilk günden itibaren daha kişisel ücretsiz bir deneyim sunmakla ilgili değil; aynı zamanda sevdikleri şarkıları ne zaman nereden isterlerse bulmaları ve dinlemeleri için onlara müzik dinleme deneyimlerinde daha çok kontrol imkanı verme isteğimizle de ilgili".

Spotify Premium Hesap Almalı mıyım?
Spotify Premium hesap kullanmanın hiç mi avantajı yok? diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Elbette, var ancak müzik çalarken araya giren kısa reklamlardan şikayetçi değilseniz Premium’a geçmek için bir neden yok. Yüksek kalitede müzik dinlemek de var diyenler için de şunu söylemek isterim; Müzik dinlemek için telefonunuzla birlikte gelen kulaklığı kullanıyor ve telefonunuz özel bir ses teknolojisine sahip değilse normal kalite ile yüksek kalite arasındaki farkı çok da anlamıyorsunuz. Spotify ücretsiz sürüme getirilen yeni özelliklerin Android ve iOS tarafında ilerleyen haftalarda tüm kullanıcılar için aynı zamanda sunulacağını hatırlatalım.




 

ceples

Üye
tam olarak anlamadım free sürümde reklamlar çıkmıyor mu?
 


Üst Alt