iOS 11.4 Beta 2 artık kullanılabilir!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.4 Beta 2 artık kullanılabilir!


iOS 11 işletim sisteminin en son güncellemesini iOS 11.4 olarak yayınlanacağını düşündüğümüz Apple firması, bu işletim sisteminin beta sürümünü geliştiriciler için geliştirmeye devam ediyor. Yayınlayacağı bu güncelleme ile birlikte işletim sisteminde görülen tüm hatalar ile sorunların üstesinden gelmeyi amaçlayan dev firma, iOS 11.4 Beta 2'nin gelişimini sürdürüyor.


Bu sürümle birlikte daha önce iOS 11.3 sürümünün beta sürecinde iCloud'da iMessage konuşmalarını depolama imkanı sunacağı sözünü veren şirket, ancak aldığı kararla birlikte bu özelliği bir sonraki güncelleme de yayınlayacağı sözünü vermişti. Bu özelliğin yeni sürüm iOS 11.4 ile birlikte yayınlanacakken, tüketicilerin yüzü güldürülecek.

Ayrıca yine merakla beklenen özelliklerden birisi olan AirPlay 2 çoklu oda desteği, bu güncellemeyle birlikte cihazlara kazandırılmış olunacak. Bu sayede farklı odalarda çalışan iki farklı HomePod veya diğer ürünlerde aynı anda müzik çalabileceksiniz. Tabi ki sınırlandırmanın üç cihaz olduğunu da unutmamalısınız.

Ayrıca yeni beta sürümü ile birlikte sistem performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerinin gerçekleştirildiği belirtelim..

iOS 11.4 beta 2 nasıl yüklenir?
Bu işletim sisteminin altıncı betasını telefonunuza yüklemek istiyorsanız Apple Geliştirici Programı'na kayıt yaptırmanız ve daha sonra tıpkı güncelleme yapar gibi bu sürüme ulaşmanıza imkan tanınıyor.

iOS 11.4 beta 2 hangi cihazlara yüklenebilir?
iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri bu güncellemeyi kolaylıkla cep telefonlarına yükleyebilir.
 

Benzer Konular

ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
269
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
494
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
544
TheNightMare.


Üst Alt