Haber Sony, Xperia XA2 Ultra ve Diğer İki Yeni Telefonu için Video Yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony, Xperia XA2 Ultra ve Diğer İki Yeni Telefonu için Video Yayınladı
Sony, CES 2018 Tüketici Elektroniği Fuarında tanıtımını yaptığı yeni akıllı telefonlsrı Xperia XA2 Ultra, Xperia XA2 ve Xperia L2 için resmi inceleme videosu yayınladı.


Japon teknoloji devi Sony, CES 2018 Tüketici Elektroniği Fuarında üç yeni Android telefonu Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra ve Xperia L2 modellerini resmi olarak duyurdu. Bu üç yeni akıllı telefonla ilgili bir çok detayı içeren haberlerimiz sizlerle paylaştık ancak şimdi, üç cihazın ilk incelemesini gösteren resmi bir video yayınladı.

Videoda, her telefonun en önemli özellikleri öne çıkarılıyor ancak şunu belirtmemiz gerekiyor ki bu özellikler biraz fazla abartılacak anlatılıyor. Gerçek şu ki iki orta seviye ve giriş seviyesi akıllı telefonlar için herhangi bir övgüyü hak edecek yeniliklere sahip değil.

">

Sony hayranları, iltifat açısından oldukça zengin olan bu videoya, yorum bölümündeki cevapları ile destek vererek, bu yeni akıllı telefonları beğendiklerini belirtiyorlar. Ancak, bu üç cihazın da selefi olan modeller göz önüne alındığında, oldukça önemli yükseltmeleri içeriklerini de belirtmemiz gerekiyor.

Sony, yeni Xperia XA2 modelleri ile ilk parmak izi okuyucu sensörünü telefonun arka tarafında konumlandırıyor. Şirket aynı zamanda, Amerika Birleşik Devletleri pazarında da ilk defa parmak izi tarayıcıya sahip bir modeli satışa sunmuş olacak.
Sony, Xperia XA2 Ultra ve Diğer İki Yeni Telefonu için Video Yayınladı
 


phasan

phasan

Üye
Bunlar bu gidişle yükselemez hep aynı tasarım

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
yeumyang

yeumyang

Moderator
Açıkçası beklentimi hiç karşılamadı beğenmedim aynı tasarım ufak tefek dokunuşlar var Sony için fazlası lazım parmak izini arkaya alması bence kötü oldu yan tarafta daha güzel duruyordu
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve phasan
phasan

phasan

Üye
Parmak izinide bozdular artık

Sony Xperia XZ Premium cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Ben ümitliyim halen MWC 2018 fuarında önümüzdeki ay Sony bombayı patlatır inşallah
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan


Üst Alt