Saat Samsung Gear 2 İçin Yeni Batarya Güncellemesi Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Gear 2 İçin Yeni Batarya Güncellemesi Geldi
Samsung Gear 2 akıllı saati için Samsung tarafından dağıtılan yeni sistem güncellemesi özellikle akıllı saatin pil performansını arttırmayı amaçlıyor.



Samsung Gear S2 model akıllı saatin Samsung tarafından Tizen 3.0 arayüzüne güncellenip güncellenmeyeceği henüz bilinmiyor. Bu noktada Gear S2 akıllı saatinin piyasaya çıkmasının üzerinden iki sene geçtiğini düşünürsek bu güncellemenin Gear S2 akıllı saati için gelmeyeceğini söyleyebiliriz, Fakat bu konuda Samsung, küçük güncellemelerle popüler akıllı saatini desteklemeyi sürdürüyor. Dağıtılmaya başlanan güncellemelerden şimdilik sonuncusu bugün tüm Samsung Gear 2 akıllı saat kullanıcılarına gönderilmeye başladı. Güncelleme içerisinde daha iyi pil ömrü ve gelişmiş güvenlik için çeşitli düzenlemeleri içeriyor.

https://www.maxicep.com/samsung-gear-2-ifixit-tarafindan-parcalarina-ayrildi
Samsung Gear 2, iFixit tarafından parçalarına ayrıldı
Güncelleme, Hollanda'daki Gear S2 modellerinde şuanda mevcut durumda. Ancak, dağıtılan bu yeni Samsung Gear 2 güncellemesinin diğer bölgelere kısa süre içerisinde gönderileceğini düşünüyoruz. Güncellemeyi yüklemek veya güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmek için akıllı saatinizi telefonunuz ile bağlayın ve telefonunuz ile eşleştirin.



Akıllı saatin bağlı olduğu telefon üzerinde Samsung Gear uygulamasını açın, ayarlara gidin ve sonra Yazılım Hakkında bölümüne gidin. Sadece 22 MB boyutunda, birkaç dakika içinde yüklenebilen yeni akıllı saat güncellemesini görebilmeniz gerekiyor. Güncellemeden sonraki yapı numarasının XXU2EQJ2 olması lazım.

Güncelleme kurulduktan sonra Gear S2'de yeni bir şey keşfederseniz, yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu yeni güncellemeyi ülkemizde kullandığını Samsung Gear 2 akıllı saatinizdegörebiliyorsanız yorumlarda belirtebilirsiniz.
Samsung Gear 2 İçin Yeni Batarya Güncellemesi Geldi
 


Üst Alt