Haber En Ucuz Nokia Akıllı Telefon Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
En Ucuz Nokia Akıllı Telefon Duyuruldu
HMD Global, etkileyici batarya gücüne ve "en uygun fiyatlı Nokia akıllı telefon" ünvanını sahip olan Nokia 2 modelini resmi olarak tanıttı.



HMD Global, bugüne kadarki en uygun fiyatlı Nokia cihazını, Nokia 2'yi duyurdu. Bir çok söylentiye konu olan Nokia 2, Hindistan'da düzenlenen bir basın toplantısı ile bugün resmi olarak duyuruldu.

Nokia 2, saf Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile kutusundan çıkıyor ve HMD Global'in aylık Android güvenlik yamasını güncellemelerinin yanı sıra Android 8.0 Oreo güncellemesi için Yükseltme sözü ile gün yüzüne çıkıyor.

Nokia 2 akıllı telefon alüminyum ve polikarbon arka kapaktan oluşan bir gövde tasarımına sahip. Cihazın öne çıkan özelliği olarak şirketin iddiasına göre iki gün süre batarya ömrü olurken, cihaz ayrıca IP52 sertifikası ile düşme korumasına da sahip.



Nokia 2 Özellikleri
  • İşletim Sistemi: Android 7.1.1 Nougat
  • Ekran: 5-inch HD (720 x 1280) LTPS LCD | Corning Gorilla Glass 3
  • İşlemci: 1.3 GHz Qualcomm Snapdragon 212 yonga seti
  • RAM: 1 GB LPPDDR 3
  • Dahili Depolama: 8 GB; 128 GB'A kadar microSD kart desteği
  • Arka Kamera: 8 MP autofocus ve LED flash
  • Ön Kamera: 5 MP fixed-focus
  • Batarya: 4,100 mAh
  • Boyutlar: 143.5 x 71.3 x 9.30 mm
Nokia 2, 99€ / 115$ fiyat etiketine sahip ve Kalay / Siyah, Kalay / Beyaz ve Bakır / Siyah olmak üzere üç farklı renk kombinasyonu ile Kasım ayı ortalarından itibaren satışa sunulacak.



Şirket, ülkeye özel kullanılabilirlik ayrıntılarını (satışa sunulmaya yakın bir yerde paylaşılacak) paylaşmadı ancak hem tek SIM hem de çift SIM varyantlarının piyasaya göre mevcut olacağını belirtti.
En Ucuz Nokia Akıllı Telefon Duyuruldu
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, yeumyang, MAERKEK ve 1 kişi daha


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bak ben bu telefonu alırım. Vasat bir telefona 4100mha batarya koymayı sadece Nokia akıl eder . Bence bu başlangıç olur . Nokia 2-01 çıkar onda batarya ve kamerayı iyi yaparlar . Nokia 2-02 çıkar ses ve bataryayı iyi yapar . İsteyen zevkine göre alır . Bence hoş olmuş General Mobile 4g ' ye rakip olabilir mi ? Sorusu aklımda .
Bu bataryanın yanına , antensiz yani kulaklık takmadan çalışan radyo koysa daha şekil olurmuş. Haksız mıyım ama ? Kaç tane akıllı telefonda var ? Bu olay . Nokia X2-00 ' da yapmıştı .
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Ram 2 olsa daha iyi deneyim yaşatabilirdi diye düşünüyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Türkiye ye gelecek mi?
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Herşey güzel'de bari hafızayı 8gb değilde 16 gb yapsa daha iyi olurdu
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İyiymiş
 
bilisimler

bilisimler

Üye
İyi haber
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Tr ' ye gelsede alsam . Navigasyon olayı bisiklet sürdüğümden dolayı çok lazım oluyor . S40 wp 2018 de son zaten o da lazım . Bir cebimde X2-00 diğer cebimde Nokia 2 olur artık . Fiyatı da 500 olsa çok hoş olur .
 


Üst Alt