Saat Xiaomi AMAZFIT Pace, Türkiye'de satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi AMAZFIT Pace, Türkiye'de satışa sunuldu
Xiaomi tarafından geliştirilen akıllı saat modeli AMAZFIT Pace'in satışlarına ülkemizde Hepsiburada.com üzerinden başlanıldı.





Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Xiaomi firmasının daha önce tanıtımını gerçekleştirdiği AMAZFIT Pace isimli akıllı saatinin satışlarına ülkemizde başlanıldı. Bugün itibariyle Hepsiburada.com üzerinden satışlarına başlanılan akıllı saat modelinin fiyat etiketinin rakiplerine göre çok daha uygun olduğunu söyleyebiliriz.


Kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan cihaz IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılık sergilerken, ürün hem Android hemde iOS işletim sistemli telefonlarla uyumlu olarak çalışabiliyor. Tek sefer şarj edildiğinde 5 gün batarya ömrü sunduğu belirten cihazın ön yüzünde bulunan 1.34 inç genişliğinde ve 320 x 300 piksel çözünürlüğündeki ekran, Corning Gorilla Glass teknolojisiyle dışarıdan gelen darbelere karşın dayanıklılık sergiliyor.


Telefonunuza gelen tüm bildirimler, çağrılar, mesajlar, e-postalar ve hava tahmini gibi özellikler hakkında bilgi edinebilecekken, Xiaomi AMAZFIT Pace sizleri bu gibi durumlarda titreşim yada akıllı uyarı modlarıyla birlikte uyarabiliyor. Xiaomi AMAZFIT Pace'ye Hepsiburada.com üzerinden 12 ay taksit imkanıyla sahip olabilecekken, fiyatının 634,90 TL olduğunu sizlere belirtelim.



Ürünü satın aldığınızda ekstra olarak bir kargo ücreti ödemenize gerek yokken, hali hazırda Hepsiburada.com'da Xiaomi cep telefonu aksesuarlarında sepette %10 indirim sunulduğunu da sizlere hatırlatalım.
Xiaomi AMAZFIT Pace, Türkiye'de satışa sunuldu
 
  • Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
0MG90

0MG90

Üye
Çok pahalı Gearbest'te Türklere özel kuponlarla 80 dolara satılıyor

Gerçi o da bana pahalı geldi direk Y2 Plus akıllı bileklik aldım 6 dolara :ehe
 


Üst Alt