Türk Telekom EK/AKK AKN İnternet Paket

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom EK/AKK AKN İnternet Paket
Gelişen teknoloji ile artan internet arayışı hem internet sağlayıcı firmaları hem de kullanıcıları pek çok sıkıntıya sokuyor. Firmalar açısından bu durum yeterli altyapıyı oluşturmaya çalışmak ve kullanıcılarının isteklerine, ihtiyaçlarına en uygun fırsatı hazırlamaya çalışarak halledilmeye çalışır. Müşteri odaklı yaklaşımı ile Türk Telekom hem müşterilerinin isteklerine yanıt vermeye çalışıyor hem tatmin edici paket içerikleri hazırlamaya çalışıyor hemde hızlı ve kaliteli bir hizmet almalarını sağlamaya çalışıyor. Attığı başarılı adımlar ile herkese bu alandaki başarısını gösteren firma bu atılımlarına devam ettiği sürece sektördeki en önemli şirketlerden biri olmayı uzun yıllar daha sürdüreceğe benziyor.

Kullanıcılar açısında ise bu durum hem ay sonuna yetmeyen paketler, kotayı geçince gelen hız sınırlamaları ve üstüne birde astronomik ücretler ödemek zorunda kalarak daha da sıkıntılı bir hal alıyordu. Ama artık Türk Telekom’un bu cazip fırsatı ile bu problem rafa kalkıyor. Bu kampanya ile beraber kullanıcılar artık hız kısıtlamalarına takılmak zorunda kalmayacaklar ve çok ekonomik fiyatlara ek AKN satın alıp kaldıkları yerden keyiflerine devam ederek hızlı ve kaliteli bir internet hizmeti almaya devam edecekler.

Ek AKK Nasıl Alabilirim?
Türk Telekom mağazalarından satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Online Servis yolu ile katılabilirsiniz ya da satın almak istediğiniz fırsata ait kodu yazıp 6606’ya ücretsiz kısa mesaj atarak da katılım sağlayabilirsiniz.

Nasıl İptal Edebilirim?
Türk Telekom bedava internet paketlerinde olduğu gibi bundana Online Servis üzerinden müşteri bilgileriniz ile giriş yaparak iptal edebilirsiniz. 444 1 444’e telefon edip müşteri hizmetlerinden iptal talebinde bulunarak da iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Katılım Şartları Nelerdir?
Sağlamanız gereken herhangi bir katılım şartı bulunmamaktadır. Katılım sağlamak isteyen tüm limitsiz uygulamalı paket aboneleri katılabilir.

İçeriği Nedir?
  • 10 GB: 4 TL karşılığında ek 10 GB’ye sahip olabilirsiniz.
  • 25 GB: Sadece 7 TL ödeyerek 25 GB daha AKN’siz internet kullanabilirsiniz.
  • 50 GB: AKN’siz 50 GB’yi 12 TL ödeyerek satın alabilirsiniz.
  • 100 GB: AKN’siz 100 GB’yi satın almak için sadece 18 TL ödemeniz yeterlidir.

Detaylar
  • Ek faydalarınız sadece ay sonuna kadar geçerlidir ve gelecek aylara devredilmez.
  • 1 ay içerisinde 10 defaya kadar satın alım işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
 


Üst Alt