HTC Desire 616 Stock Rom Kurulduktan 1 Ay Sonra Kapandı Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

xhene2

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire 616 Stock Rom Kurulduktan 1 Ay Sonra Kapandı Açılmıyor
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle forumda yeniyim ve şunu bilin ki son çarem şuan sizlersiniz.
Bundan yaklaşık 3-4 ay önce başıma geldi bu olay, fakat araştırmalar yaparken çözülebilecek bir problem olduğunu gördükten sonra ve bu forumda bilir kişilerin olduğunu gördükten sonra danışmak istedim.

Telefonum kasıyor takılıyor ve bazen kapanıp açılmıyordu. Bende garanti belgesini bulamadığımdan son çare telefoncuya götüreyim dedim. Telefoncu saolsun 30 liraya ''Yazılımın bozulmuş Stock Rom attık'' deyip gönderdi. 1 ay geçmeden telefonun geceleri alarmı ötmesi ve sürekli kapanması, kapandığındada her geçen gün açılma süresinin çoğalmasına şahit oldum.
En son bi kapandı, o kapanış bir dahada ne şarj oldu nede tepki verdi.
Velhasıl kelam, arkadaşlar ben bilgisayardan çok iyi anlayan teknisyen kadar bilgisi olan bir kardeşinizim, fakat telefon yazılımından gram anlamıyorum. HTC markasının telefonlarını sular seller gibi bilen ve telefonumu hayata döndürebilecek arkadaşları, rica ederekten yardıma davet ediyorum..
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Cihaz hiç mi açılmıyor, yoksa yeniden stock ROM yüklenecek kadar açılıyor mu? Yani cihazın güç düğmesine tıkladığında sizlere bir tepki veriyor mu? Böyleyse yazılım çökmüştür ve yeniden STOCK ROM yüklemeniz gerekir.
 
  • Beğen
Tepkiler: xhene2

xhene2

Üye
    Konu Sahibi
Malesef hiç bir tepki vermiyor.
 
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Stock rom yükleyip denemeniz lazım
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Cihazın ana kartı yanmıs olabilir, stock ROM yüklüyse cihaz garanti kapsamı içerisindedir. Tabi garantisi varsa.
 


Üst Alt