Model hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
teşekür ederim.

şimdi seri numaranın olduğu yerde filan r510v yazdığı için çok şüphelere düştüm iki modeldede sürüm 301 diye girilmiş o yüzden tedirgin oldum.

bilgisayar bazen takılma sorunu filan yapmıştı, bazen açılışlarda sanki istikrarsız gibi çalışıyordu, sıfırladım ama sanki pek değişmedi, birde ekranın beyaz dengesi değişik gibi diğer renkler normal iken beyaz yerler sanki sarımtırak bir görünüşe sahip renk ayarı yaptım pek değişmedi.
Abicim senin yapacağın tek iş garanti belgelerinle birlikte okuduğun yerde varsa teknik servise gitmek. Sıfır bilgisayar alıyorsun ekranında sorunlar var. Senin önceliğin ekranın düzgün çalışması. Biosu güncelleyince değişen birşey olmayacak bundan emin olabilirsin. Sen en kısa zamanda teknik servise götür ve ekranını yaptır. Hatta baban ile birlikte gidin daha iyi olur. Sana tekrar yeni bilgisayar vermeleri lazım. Biosu da fazla takma kafana.
 
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
KomiserMemoli haklı. Ekrandan dolayı sorun var diye bios güncellemesi yapacaksan hiç uğraşma ona faydalı olmaz. Driver Booster gibi bir program ile driverlarını güncellet eğer sorun devam ederse al faturanı git servise donanımsal sorun var demektir
 


Üst Alt