windows 10 mobile Reklam engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

craftx

craftx

Üye
    Konu Sahibi
windows 10 mobile Reklam engelleme
Merhebalar

windows 10 mobile için reklam engelleyici tweak app yada dosya varmıdır.

Teşekkurler
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Opera tarayıcı bir süredir Windows 10 Mobile için de var bildiğiniz üzere. Masaüstünde zaten bunu ilke edinen firma, reklamlardan bizi kurtarmayı az da olsa başarmıştı. Sadece reklamlar açısından değil, pop-up sayfalardan da bizi sakınıyor ve bunu layıkıyla yapıyor. Bu güzel özellikleri çok şükür ki mobil ortama da getirdiler. Android’de uzun zamandır var olan reklam engelleme özelliği Opera Tarayıcının Windows Mobile sürümünde de yerini almış durumda.

Gömülü reklam engelleyici özelliğini etkinleştirerek bu özellikten yararlanabiliyoruz.

Opera tarayıcı içinden, ayarlara giriyoruz. Temel ayarlar kısmında reklam engelleme özelliğini görüyoruz. Tek dokunuşla gömülü bu özelliği çalıştırıyoruz. Zaten bunun farkına varalım diye çok reklamlı sitelerde kendisi de bir uyarı yapıp reklam engellemeyi açmamızı öneriyor. Opera tarayıcı zaten düşük veri kullanımına sahip, reklamlardan da kurtulunca sitelerin veri ağırlığı bir hayli azalıyor.

Opera Mini tarayıcısını marketten indirip denemenizi öneririm. Uygulama ile ilgili görüşlerinizi yorumlarda belirtmekten çekinmeyin. Hadi aslanlar gibi reklam kıran Opera’yı indirelim.
 


Üst Alt