Düzgün bi kız bulamiyorum. Sizce ben eski kafalı mıyım

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
Yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum güzel yazmışsın. Da şu konuya katılmıyorum; bir kadın evlenmeden cinsellik yaşıyorsa takılıyordur, ayrılacaktır. Senin gibi bir adamın bu konuda sığ düşünmemesini beklerdim ben. Cinsellik de aşka dahil değil mi? Seven iki insanın inançlarına ya da fikrine aykırı değilse yaşanabilir ne var bunda anlamadım. Herkes kendinden sorumludur. İsteyen yaşar, istemeyen yaşamaz. Ama bir kadın sevgilisiyle birlikte oluyorsa bu ciddi düşünemediği ya da zaman geçirdiği anlamına gelmez.
Ortada ciddiyet yoksa, ona geçmişse dedim, yani tek gecelik ilişki olarak bakıyorsa kadın, önemsemez tabi yaşar o durumu. İlerisi düşünüyorsa ağır adımlarla ilerlerler, birden konu cinsellige kaymaz ve yapılmaz. Kadınlar bunu hep söyler ya, seven erkek kıyamaz diye. Yani ortada bir sevgi varsa o bölüme geçmesi bir zaman alır, kadın bu bölüme birden geçtiyse, erkete birden geçtiyse, ne kadında ciddiyet vardır nede erkekte, istek karşılama durumuna döner o ilişki. Devir öyle bir hâl aldı ki, evlenmeden çocuk sahibi olan, evli olup gözü dışarda olup, başka kişilerle birlikte olan, ensest düşünceleri olup aile içinde yapanlar, neler neler. Herkes kendine yapar buna hem fikiriz, biz sadece dıştan gördüklerimizi söylüyoruz. Bana göre birliktelik dönemindeyken o döneme geçişte bir süre olur, o zaman bir anlamı oluyor. Ciddi düşünülmesinde ki amaç bu işte hangi tür birlikteliğe dönüştüğü, o bölüme geçtiği an, vakit geçirmek mi, ciddiyet mi, yoksa sadece rahatlamak amaçlımı olduğu daha iyi anlaşılmış olur.

Birde zaten bu çok geniş bir dünya, bu devirde kediye, köpeğe, damacanaya yapan sapkın insanlar oluyorsa, insan biriyle birlikteyken o duruma geçince, aşk mı, sevgi mi, vakit geçirmek mi işte o zaman bu zor oluyor.

Bir insan aşık olduğunda mala bağlar, ha ot içip hayatta ha aşık, bunda değişen bir şey olmuyor beyni uyuşuyor. Ne zaman aşık olduysam şaftım kaydı. Şeytan diyor bu yaşa geldim kadınları çözemedim de ama zaten bir kadın bir başka kadınıda çözemiyor, kaldı ki biz çözeceğiz :D

Düşüncelerim sığ değil, yaşım ilerledikçe, düşünce, davranış, her şey bende değişti. Birde bunun en büyük sebebi bana denk gelen insanlardan dolayı, karşıma çıkan kişilerden, bu yüzden böyle. Yani bir insanı şekillendiren, başına gelenler ve gördükleridir. Bence bu yüzdende söylediklerim o yönde olmuştur.

Ailem zaten bir farklı, onlarda benden ümidi kestiğinden evlilik konusunda, sen evlenme boşver, evlenip ne yapacaksın, biriyle beraber yaşa onunla beraber işlerle uğraşırşın, o zaman zaten evli gibi olursun diyorlar. Bende nasıl yani diyorum :D

Bu hale geldiysem, buna gördüklerim, başıma gelenler, olanlar falan hepsi, işte onu yazmamın sebebide bu :D
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo


minoo

minoo

Üye
Şimdi daha iyi anlattın demek istediğini. Şimdi katılıyorum sana kardeş :)
 
  • Beğen
Tepkiler: maxirabit
İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Hasar kaydı derken? Ne oluyor o hasar kaydı açıklar mısın?
Ben burayı bir aile ortamı gibi gördüğüm için ki bu 2008'den beridir böyledir, o kadar açık bir şekilde yazamam herşeyi buraya, nacizhane kendimce üstü kapalı yazar geçerim isteyen anlar işine gelmeyen zaten anlamaz.Ha gerçekten anlamadıysan gayri meşru yaşanan hayatlardan söz ediyorum, dinimize aykırı yapılan bunca yanlışlardan sonra da haliyle bulunduğumuz devir içerisinde düzgün gözle görülür kriterlerde bir eş bulmanın neredeyse imkansıza yakın bir ihtimal olabileceğini dile getirmeye, ve bu yazdıklarımdan beyhude sırf yorum yazmak için tekrarını bana iletmemenizi temenni ediyorum.Allahım cümleye akıl fikir zikir ihsan eylesin.

Edebiyat istersen kralını yaparım sıkıntı SIFIR ( 0 ) :pro:
 
minoo

minoo

Üye
Yok ben demek istediğini gayet iyi anladım. Anladım da dediğini akıl, mantık, insani değerler içerisine sığdıramadım. Kadını adeta bir araba, eşya ya da mal gibi görmenizi de yadırgıyorum. Hasar kaydı nedir yahu hasar kaydı :D Başka söyleyecek sözüm yok. Beyhude çaba içerisine girmeye gerek yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Dünyada mükemmel insan yok ki düzgün bir kız olsun
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
979
-YARINIYOK-
aziz360
Cevap
30
Görüntüleme
114K
loss_pain


Üst Alt