BimCell müşteri hizmetleri telefonu ve numarası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
BimCell müşteri hizmetleri telefonu ve numarası
Türk Telekom alt yapısıyla hizmet veren BimCell müşteri hizmeti telefon numarası merak ediliyor. BimCell müşteri hizmetleri telefon nosu ve diğer detaylar...

Günümüzde sürekli olarak alacağımız ürünlerin fiyatlarının uygun olmasını isteriz. Diğer operatör firmalarından farklı olarak BİMcell’ de bunlardan bir tanesidir. Operatörünüzü değiştirmek isterseniz ise kimlik kartınızın fotokopisi ile en yakın BİM mağazasına gitmeniz ve gerekli formu doldurmanız yeterli olmaktadır. Alacağınız simkart için herhangi bir ücret talebi bulunmamaktadır. Lira yüklemeniz için BİM mağazasına gitmeniz, müşteri hizmetlerini arama ile ve internet üzerinden işlem yapma imkanınız bulunmaktadır. BİMcell hatlarında diğer operatör firmalarından daha farklı olarak çeşitli kampanyalar sunulmaktadır. Bu kampanyaları internet sitesinden ve ya BİM mağazalarından kolayca takip edebilirsiniz. Kullanabileceğiniz paketlerde kullanıcılar içerisinde çeşitli imkanlar sağlamaktadır. Paketler içerisinde konuşma dakikası, kısa mesaj hakkı ve internet olmak üzere kendisi içerisinde değişen miktarlarda paketler bulunmaktadır. Kullandığınız paketlere bağlı olarak BİMcell’ liler ile sınırsız konuşmaları sınırsız kullanma hakkında sahip olabiliyorsunuz. Son zamanlarda mobil hatlar için çıkan yenilikler arasında bulunan 4.5 G ile yüksek hızlı internete ulaşma imkanını da müşterilerine sunmaktadır.

Peki bu kadar avantajını saydığımıza karşılık kapsama alanına baktığımız zamanda ise geniş kapsama alanı ile de avantajları arasına eklememiz mümkün olabilmektedir. Faturalı ve ya faturasız hatlardan hangisine sahip olursanız olun 444 4 551 numaralı müşteri hizmetlerini aramanız ile daha fazla işlem yapabilmeniz mümkün olabilmektedir. Müşteri hizmetlerini aramanız ile fatura ödeme, lira yüklemesi, kayıp çalıntı bildirimi yapmanız, paketler ve tarifeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sadece yurt içi konuşma paketlerinin yanında da yurt dışında hattınızı kullanabilmeniz için imkan sağlamaktadır.

İnternet üzerinden Bimcell ana sitesine girdiğinizde de pek çok işlem hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Her tarifenin avantajları kullanım alanları, süreleri, kayıt olmak için yapmanız gereken işlemler tarzından bilgiler ile sizlere yardımcı olabilmektedir. Yeni çıkan kampanyalar ve diğer tarifeler için de yakından sizleri bilgilendirme yapabilirler. Tüm bunlar ile müşterilerine ne kadar değer verdiklerinin bir kanıtı sayılabilir. Sizler için en iyi değeri vermeye çalışan bimcellin müşteri hizmetleri de siteden öte işlemlerinizi daha hızlı yapabilmenize olanak sağlar.
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
618
ömer talat katı
yeumyang
Cevap
5
Görüntüleme
357
phasan


Üst Alt