BOX'a Başlamak İstiyorum, Tavsiye Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
BOX'a Başlamak İstiyorum, Tavsiye Lazım
Öncelikle Herkese Selamun Aleyküm , Ne zamandır BOX merakım vardı ama Zayıf olduğum için Başlamaktan korktum , Karbonhidrat tozu, İştah şurupları kullandım ama fayda etmedi , İştahım yok , Boyum = 1.85 , Kilom = 55 , Yaşım bir ay sonra = 17 , Box a Başlarsam benim için Sıkıntı olurmu ? Ezilirmiyim ? Zayıf olduğum için Göğüs bölgem zayıf Korkuyorum , Yardım edenlere Şimdiden Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'


'Şeref'

Emekli Yönetici
Aleyküm selam..

Öncelikle bu tarz sporlara oldukça uzağım .. O yüzden şöyle bir yorum yapayım.. Benim boyum 1.83 kilom 65 - 70 civarı ve zayıf olduğumu düşünüyorum daha doğrusu bütün arkadaşlarım bu konuda hemfikir..

Bence biraz daha kilo alıp vücut geliştirmeye odaklanmalısın.
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
O boy ve kilo boyutuyla boksa kalkışma . Boksta kalıp olması lazım . O kiloyla ezilirsin en aşağı 70 kilo olman lazım . Bence basketbol , karate , taekwondo gibi sporları dene. Karate daha iyi olur .uzun ve incesin karatede bu ikisinin birleşiminden oluşan refleks ve çevikliği ister . Denemek zarar gelmez . Sen nereden biliyorsun dersen . 13 yaşından beri karate eğitimi alıyorum (hiç müsabakaya çıkamadım) daha küçük yaşlarda basketbol , yüzme , jimnastik falan uğraştım .
 

Benzer Konular

.eRCaN.
Cevap
0
Görüntüleme
1K
.eRCaN.
CABBAR
Cevap
0
Görüntüleme
3K
CABBAR
haydaravısyon
Cevap
3
Görüntüleme
4K
PremiumWork
Albert Einstein
Cevap
0
Görüntüleme
608
Albert Einstein


Üst Alt