Püf Noktası iPhone ses ve görüşme kaydı yapan uygulamalar hangileri?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
iPhone ses ve görüşme kaydı yapan uygulamalar hangileri?
iOS işletim sistemli akıllı cep telefonununuz iPhone’da ses ve görüşme kaydı gerçekleştirebilirsiniz. iPhone ses ile görüşme kaydı yapan uygulamalar için tüm detaylara makalemizden erişebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda en çok kullanılan elektronik cihazlar mobil cihazlardır.Yani kısacası cep telefonları ve tabletlerdir. Neredeyse günlük hayatınızın her alanında akıllı telefonları ve tabletleri kullanmaktayız.Tabi haliyle bir kullanıcı telefonu en iyi şekilde nasıl kullanabilirim ve faydalanabilirin şeklinde düşünebilir.Bu işlem için ise indireceğimiz uygulamalar akla gelmektedir.Bu uygulamalar sayesinde istediğiniz ücretli ya da ücretsiz uygulamaları indirebilir ve cihazınıza kurabilirsiniz.

Konumuz için inceleyeceğimiz program ise ses ve görüşme kayıt programları olacak.Genel olarak kullanıcı için en uygun program ise ücretsiz olması ve kolay kullanabiliyor olmasıdır.Yani kayıt etmek istediğimiz sesi birkaç tuş işlemi ile başlatmak veya bitirebilmek olmalıdır yada istediğimiz ses formatına çevirmek ve paylaşabilmek olmalıdır.

Android cihazlar için bu uygulamalar biraz daha fazla ve ücretsiz olabilir ama iphone için biraz sıkıntı olabilir yani apple storede istediğiniz uygulamaları bulamayabilirsiniz.Sizin için 3 ader iphone uygulamasını inceledik.

1-iTalk Recorder
iTalk Recorder programını kullanarak iphone cihazınızdaki görüşmeleri kolayca kayıt altına alabilirsiniz.Aynı zamanda sesli notlar kayıt ederek işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.Kullanımı kolay ve basit arayüzü ile işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.Programı açtğınızda kırmızı bir buton yardımı ile basit bir şekilde kayıt işlemini başlatabilirsiniz.Aynı zamanda kayıt ettiğiniz sesleri E-mail yoluyla hızlı ve kolay bir biçimde istediğinize yollayabilirsiniz.

2-Call Recorder – IntCall
İphone için yapılan arama kayıt programlarından biridir.Giden aramalarınızı kayıt etmektedir.Yapılan tüm görüşmeleri kayıt ederek cihazınıza saklar.Sadece iphone değil ipad ve ipod touch cihazlarınızda yapılan aramalarıda kayıt edebilir ve e-posta yardımı göndermenizi sağlar.

3-Audio Recorder
Bu program iki seçim yapabilirsiniz.Ücretli ve ücretsiz versiyonları vardır.Yani programın ücretli versiyonunu alırsanız sınırsız kayıt yapma hakkınız bulunmaktadır.Tabi free olarak kullanmak istiyorsanız belirli bir kayıt bölümü vardır.Kullanım olarak basit bir arayüze sahiptir.Kayıt etmek istediğiniz sesleri ve görüşme kayıtlarını birkaç dokunma ile yapabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: FK5896


Üst Alt