BioProtect ile Uygulamalarınızı Touch ID veya Parola ile Koruma Altına Alın

Sponsorlu Bağlantılar

trafikci258

trafikci258

Üye
    Konu Sahibi
BioProtect ile Uygulamalarınızı Touch ID veya Parola ile Koruma Altına Alın

Artık iOS 10.2 Jailbreak kullanılabilir durumda ve birçok Cydia geliştiricisi, en yeni Jailbreak sürümüne uyumluluk için yavaş yavaş tweaklerini güncellemeye başladılar. Birçok popüler tweak –Eclipse 4 gibi- güncelleme alarak sahneye geri dönmüş durumdalar.

Şimdi iOS 10 için başka bir popüler tweak güncellendi; BioProtect. Bu tweak, Touch ID veya parola ile uygulamalarınızı koruma altına almanıza olanak tanıyor.

BioProtect ile uygulamalara, klasörlere, Kontrol Merkezi öğelerine, çeşitli ayarlara ve çok daha fazlasına Touch ID veya parola koruması getirebilirsiniz. Jailbreak’li iOS 10 cihazınızı yetkisiz erişime karşı korumak için en iyi tweak diyebiliriz.

BioProtect’in son güncellemesi, şu anda Cydia’nın BigBoss reposunda mevcut. Bu tweakin daha eski bir sürümünü satın aldıysanız, bu güncellemeyi ücretsiz edineceksiniz. Bununla birlikte yeni kullanıcılar tweaki 2,99 dolar karşılığında BioProtect satın alabilirler.

Bu tweakin en iyi yanı, kimlik doğrulaması için Touch ID’yi kullanırken ekrana yansıttığı parmak izi animasyonuna sahip olması. Ayrıca tweak Touch ID yerine bir parola kullanmanıza da izin veriyor. Yani tweaki iPhone 5 gibi Touch ID’ye sahip olmayan cihazlarda da kullanabilirsiniz.

Jailbreakli cihazınızı yetkisiz erişime karşı korumanın güçlü bir yolunu arıyorsanız, BioProtect sizin için en doğru tercih olacaktı
 


Üst Alt