Symbian 9.1 için 9 tane pokemon oyunu + pokemon blue türkçe + emülatör

Sponsorlu Bağlantılar

fatihmt1992

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 9.1 için 9 tane pokemon oyunu + pokemon blue türkçe + emülatör
Arkadaşlar bunlar s60 3rd için pokemon oyunlarıdır.içinde 9 pokemon oyunu , bir türkçe pokemon oyunu ve bir de emülatör var.
önce emülatörü telefonunuza yükleyin.Daha sonra arşiv içindeki oyunları hafıza kartı veya telefon hafızasında ( bu sizin emülatörü hangi hafızaya yüklediğinize bağlıdır ) 'data' veya 'others' klasörünün içindeki 'vboy' klasörüne atın.daha sonra menüden ümülatörü açtığınızda çıkan listeden oyun seçip başlayabilirsiniz.

oyunlar uzun olduğu için save etmek lazım.Bunun için oyunu oynarken sağ seçim tuşuna basınca çıkan menüden oyunu save'leyebilirsiniz.Fakat bunu yaptığınızda oyun açılmayacaktır.Bunu da şu şekilde çözüyoruz:

bir dosya yöneticisi ile ( x-plore ' u tavsiye ederim ) oyunların bulunduğu vboy klasörünü açıyoruz.orada oyunlar ve oyunların save dosyaları bulunuyor.bu save dosyalarının uzantısı ' sav ' şeklindedir.büyük ihtimalle 2 adet sav dosyası olacaktır ve bunların 1 tanesi 0 kb olacaktır.bu hatalı sav dosyasıdır bunu silin.

daha sonra oyunu açtığınızda yine aynı menüden load' ı seçin.4 adet slot olacaktır.oyunu hangisine kayıt ettiyseniz onu seçin ve kaldığınız yerden devam edin.

zor gibi görünebilir ama bu anlattıklarım en fazla 30 sn. sürer.

:megafon: DİKKAT BAĞIMLILIK YAPAR.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 13che, adencan, dust61 ve 23 diğerleri

akrepppkralll

Üye
sagol arkadaş emege saygı lütfennn

spagetti

spagetti

Üye
saoL kardes emeğine sağlık

tarantula9313

tarantula9313

Üye
arkadaş bu nokia 6600 olmuyormu yoksa zip die ben mi yapamıyorum açıp yaptım ama olmadı lütfen hangi telefonlar için oldugunuda yazın...

tarantula9313

tarantula9313

Üye
yaptım sagol cok sagol emege saglık hata raporu veriyor ama olsun gb yi gordu...

fatihmt1992

Üye
    Konu Sahibi
eğer telefon 6600 ise normaldir hata raporu....

tarantula9313

tarantula9313

Üye
yaptım agalar sagolun superde oldu.

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
emeğine sağlık

tarantula9313

tarantula9313

Üye
arkadaşlar ben 6600 da vboy yu yukledim. bluetooth dan 6600 da gonderiyorum ve mesajlara geliyor mesajları tıklıyorum instal diyim yukluyorum ama bu durum sadece türkçe pokemonda oluyor ama digerlerinde olmuyor.

sweetneco

sweetneco

Üye
eyw emeğine sağlık :)

BuRacK

BuRacK

Üye
saol emeğine sağlık

cansinaktas

Üye
emee saygıda s90 bu taşısana krdes yazıı oku konuu ole ekle:(

çılgıngençlik

Üye
suresi geçmiş sertifika dio bn emülatorü yuklerken:agla napıcaz

ozan_106

ozan_106

Üye
saol

çılgıngençlik

Üye
arkadasım bi yardm et yaa yuklemeye calısırken vboyu suresi geçmiş sertifika dedi

fountain222

Üye
Vboy Un Sertıfıkası Dolmus Lınk ı Yenıden Atkıf Edersen Sevınırız

james_bond

Üye
Vboy Un Sertıfıkası Dolmus Lınk ı Yenıden Atkıf Edersen Sevınırız
arkadaşım şimdi saat ve tarih ayarlarından tarihi 16.01.2007 yap (ben öle yaptım)oluyo... :oke:

benim takıldığım başka bi yer var onu sormak istiyorum n73 için bildiğiniz fexplore gibi dosya yönetim programı var mı??

fatihmt1992

Üye
    Konu Sahibi
emee saygıda s90 bu taşısana krdes yazıı oku konuu ole ekle:(

Kardeşim bu oyun n73, n95, n93, n76, e65 vb. telefonlar için deil mi....bu telefonlar symbian 9.1 deil mi....ve sence konu symbian 9.1 oyunlar bölümünde deil mi....

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım şimdi saat ve tarih ayarlarından tarihi 16.01.2007 yap (ben öle yaptım)oluyo... :oke:

benim takıldığım başka bi yer var onu sormak istiyorum n73 için bildiğiniz fexplore gibi dosya yönetim programı var mı??

Kardeşim eğer sertifika geçmiş falan diosa tarihi birkaç ay geri alın yüklenecektir.....bu yöntem ile süresi geçen her uygulamayı yükleyebilirsiniz..... NOT:söylediklerim kesinlikle sorunu düzeltecek düzeltmezse tarihle oynayın...

Arazlam

Arazlam

Üye
çok sağol

Takipçi Satın Al

Üst Alt