5800 : Vista Görünümlü ve Türkçe Tema

Sponsorlu Bağlantılar

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
5800 : Vista Görünümlü ve Türkçe Tema
Ayarları yapamadıysanız işte gerekli ayarların videosu:

Vista Temasında kullanılan programlar (List of application used in design)

Digia@Web
BTSwitch
Xplore
Free isms
Rom patcher
Virtual keyboard
Paint pad
Quick restart

Bu programları isterseniz ek olarak yükleyebilirsiniz.

Yapamayanlar için ayarlar videoda mevcuttur.

arkadaşlar aranızda photoshop bilen biri varsa başlat menüsündeki yazıları Türkçe olarak aynı büyüklükte hazırlayabilir mi bunu yaparsak bu programın çok daha gelişmişini yapabiliriz

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ROJEK, yasadışıblack, [[LeGoLaS]] ve 52 diğerleri

NightBLue0688

Üye
ben calısacagını hiç sanmıyorum ama gene de dıycm elıne saglık

--------------- Ekleme ---------------

ya ben bunu yukledım de senı video da gosterdıgın seyı yapamadım bana yardımcı olabılırmısınn simdiden tskk

arkadasım elıne saglık program guzel calstı da ıkı sorun biri hersey gayet ıyı ekcanı yatay cevirdıgım zaman menu gıdıyoo bıde baslattan girdıgımde music secene acmıyooo dıger secenekler acıyoo ama şimden tskk

• Beğen
Tepkiler: rudeboytr
süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
1. soru cevabı:
yatay özelliği yok malesef ben ayarlardan sensörleri kapadım bu sayede yan dönmüyor görüntü bozulmuyor.

2. soru cevabı
başlat menüsünü aç masaüstünü göster butonunun yanındaki ok işaretine tıkla düzenleye bas sonra options a bas quick edit butonuna bas ve music yazısına tıkla dikkat et sakın kaymasın kayarsa masaüstüne tıklayıp discard changes e bas ve herşeyi baştan yap kaydırmadan yaptığında çıkan menüden yerine ekle butonuna bas çıkan menüden müzik çaları bul ve tıkla ardından masaüstüne gelip uygulandı butonuna bas ve artık music e tıkladığında müzik çalar açılacak.

19 kere indirilmiş bir teşekkür yok mu arkadaşlar teşekkür etmiyorsunuz bari teşekkür butonuna basın

arkadaşlar aranızda photoshop bilen biri varsa başlat menüsündeki yazıları Türkçe olarak aynı büyüklükte hazırlayabilir mi bunu yaparsak bu programın çok daha gelişmişini yapabiliriz

NightBLue0688

Üye
eyw gardesss paylasımıniçin tskkk

Emperian

Emperian

Üye
persler iyi iş yapmış be :)

NightBLue0688

Üye
benımasıl sorumda orda işte baslatın yanındaki ok isatretıne tıklıyorumbasılmıyoo tıkladsıgımzaman acmıyoo bıseylerr videoda gostermıssınbende olmuyooo oka tıkladıgımda hethangıo bısey acılmıyooo ???*

yenı bastann yulklemde yaptımmm videoda hiçbırseyııkacırmadımm okatıkladıgımda bısey cıkmıyoo ona anlam vermyrmm yardımınıcınn tskkkk

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
all programs açılmaz çünkü
bu programlar yüklü değil:
Digia@Web
BTSwitch
Xplore
Free isms
Rom patcher
Virtual keyboard
Paint pad
Quick restart

ama all programs listesindekileri kendine göre ayarlayabilirsin

tam 159 kere indirilmiş ama hiç teşekkür edilmemiş :(

petrucci82

petrucci82

Üye
kardeş çok çok saol harika yapmışlar yaw..çok artistik oldu telefon..ama biraz kurcalayıp sildim..ama değişiklik arayanlara tevsiye ederim ben biraz klasikçiyimdir:)

sonermetin

Üye
hepsini yükledim ama yapamadım olmadı bi türlü adamın nerde oldğunu bulamadım ?
ne acayip bişeymiş ya

amon35

amon35

Üye
teşekkürler.

ossan001

Üye
kardeşim gsl paylaşımda tsk ama zip dosyasının içinden hangisini yüklicem tlfna 6 uygulama cıkıo tlfn 5800

evren01

evren01

Üye
emegine saglık

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi

madmaster55

Üye
merhaba.
hocam mevcut dosyaların tamamını listedeki sırasıyla telefona yükledim(5800). ancak mevcut iki temadan herhangi birini yüklemeye kalktığımda uzantıları sebebiyle tanımlanamayan dosya tanımıyla reddediyor. ne yapmam gerek temaları sisteme nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim. :)

sorun çözülmüştür. temanın program içinden açılacağı aklıma gelmemişti. şu an sorunsuz çalışıyor. teşekkürler.

gökmen

Üye
gayet güzel bir şekillde çalıştırdım hiç bir problem yok ellerine sağlık

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
sağolun

postacı

Üye
ellerine sağlık abicim :D

bekir®

Üye
program güzel süper bi şekilde çalışıyor tek sorun telefonu kapayıp açtığınızda videodaki ayarları yine yapmanız gerekiyo

murat23351

Üye
videodakilerini yaptım çok güzel oldu değişiklik sevenlere birebirr artık windows işletim sistemli tlfnum var diyee arkadaşlara havada atarım :))))

abasaran

abasaran

Üye
Kardes eline sağlık cok guzel olmus

Takipçi Satın Al

Üst Alt