ZTE Nubia X8 akıllı telefon 15 Ekim’de duyurulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ZTE Nubia X8 akıllı telefon 15 Ekim’de duyurulabilir
Güzel cihazlar yapıyor bu zte :sirit:


ZTE’nin yeni üst seviye phablet modeli 15 Ekim’de düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulabilir.


ZTE, Huawei ile birlikte Çin’in lider akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi ve bu sene içerisinde de bir çok yeni model sundu. Geçtiğimiz Mayıs ayında ise firmanın ZTE Nubia X8 adındaki bir modeli firmanın kendi web sitesi üzerinde listelenmiş ve listelemenin hemen arkasından da kaldırılmıştı.



Bu cihaz resmi olarak duyurulmnuş bir model değildi ve o tarihten bu yana kadar da akıllı telefon hakkında bir bilgi ortaya çıkmadı. Ancak şimdi yeni gelen bilgiler bu yeni akıllı telefon ZTE Nubia X8’in bu ay içerisinde bir kaç gün sonra duyurulabileceği yönünde.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Mayıs ayında ortaya çıkan bilgilere göre cihaz 5.5″ ya da 6″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Ekran çözünürlüğünün ise 2560×1440 piksel Quad HD olacağını söyleyebiliriz.



Ayrıca yeni bazı görseller daha ortaya çıkarken, bu görsellere göre altın renginin cihazın renklerinden biri olacağı söylenebilir. Ses kontrolleri cihazın sağında yer alırken, ayrıca aynı tarafta ana sayfa tuşu da bulunmakta. Ana sayfa tuşuna parmak izi tarayıcısı entegre olarak geliyor. Sistem belleğini ise 4GB olarak geleceğine inanılıyor.



Diğer taraftan ZTE’den bir de teaser görsel geldi ve bu görsel de akıllı telefonun önden görüntüsü yer alıyor. ZTE ayrıca 15 Ekim tarihinde de bir etkinlik düzenleyeceğini belirtirken, ZTE Nubia X8’in bu etkinlikte resmi olarak duyurulması bekleniyor.



ZTE Nubia X8 akıllı telefon 15 Ekim’de duyurulabilir - MaxiCep
 


Üst Alt