ZTE Blade V8 Pro akıllı telefon bugün satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ZTE Blade V8 Pro akıllı telefon bugün satışa sunuluyor
Akıllı telefon pazarında yeni sene ile birlikte duyurular gelmeye başlamıştı ve ABD'de Las Vegas'ta düzenlenen CES 2017'de sahne alan firmalardan birisi de ZTE oldu. Çin'in önemli firmalarından birisi olan teknoloji devi firma, ZTE Blade V8 Pro adındaki bir akıllı telefon modelini resmi olarak duyurmuştu.



ZTE'nin yeni akıllı telefonu duyurunun ardından hemen satışa sunuluyor ve gelen bilgilere göre Amerika Birleşik Devletleri'nde B&H Photo, Newegg ve ZTE ABD üzerinden satışa çıkıyor. Duyurunun ardından ön siparişe sunulan ZTE Blade V8 Pro akıllı telefonun ön siparişlerinin dağıtımlarının da bugün başlayacağı belirtilmekte.

ZTE Blade V8 Pro akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Yeni akıllı telefonda 3GB sistem belleği bulunuyor ve dahili veri kapasitesi de microSD kart ile arttırılabilir şekilde 32GB olarak akıllı telefonda bulunmakta.

Cihazın yonga seti sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 olarak belirlenmiş. 13MP çift kamera ZTE Blade V8 Pro'nun arkasında yer alıyor ve ayrıca Selfie kamerası da 8MP olarak önde bulunuyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise 3.140mAh olmakta.

ZTE Blade V8 Pro akıllı telefonun fiyatının da 230$ olduğunu belirtelim.
 


Üst Alt