ZTE BA602 akıllı telefon sertifikasyon sürecinde göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ZTE BA602 akıllı telefon sertifikasyon sürecinde göründü
Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de akıllı telefonlar sunulmadan önce bazı sertifikasyon süreçlerinden geçiyorlar ve bunların başında da TENAA geliyor. Şimdiye kadar sizlere bir çok kez henüz duyurulmamış cihazlar hakkında ilk bilgileri TENAA üzerinden elde ederek sizlere sunduk ve şimdi de ZTE'nin yeni bir modeli TENAA'da listelendi.



Bu yeni akıllı telefon ZTE BA602 olarak TENAA'da ortaya çıktı. Tasarım olarak baktığımızda diğer giriş seviyesi cihazlardan bir farkı pek de bulunmuyor. Cihazın arkasında üst orta kısımda kamera bulunuyor ve onun da altında LED flaş ve parmak izi tarayıcısı yer alıyor. Akıllı telefonun önünde ise kapasitif tuşlar dikkat çekmekte.

Yeni akıllı telefonun yine TENAAüzerinden ortaya çıkan teknik özelliklerine bakarsak eğer, cihaz 5.5"büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş. ZTE BA602 akıllı telefon gücünü ise 1.25Ghz saat hızında dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç almakta.

Cihaz 1GB / 2GB / 3GB olarak üç farklı sistem belleği ve 8GB / 16GB / 32GB olarak da üç farklı dahili veri kapasitesi seçeneği içeriyor. 8MP arka kamera içeren ZTE BA602 akıllı telefonun Selfie kamerası ise 2MP olarak geliyor.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise 3.000mAh.
 


Üst Alt