ZTE Axon M'nin tüm teknik detayları bugün duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ZTE Axon M'nin tüm teknik detayları bugün duyuruldu
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ZTE, çift ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine çekecek olan akıllı cep telefonu Axon M'yi bugün gerçekleştirdiği lansmanla duyurdu.


Akıllı telefon pazarının en önemli üreticileri arasında yer alan Çin merkezli ZTE firması, ilginç tasarımı ve katlanabilir yapısıyla dikkatleri üzerine çekeceği Axon M ile gündemde yer ediniyordu. ZTE Axon M isimli telefon tanıtılmadan önce cihaza ait teknik özellikler kamuoyuna sızdırılırken, cihaz bugün resmi olarak küresel pazara lanse edildi.



Cihazın ön yüzünde 5.2 inç genişliğinde Full HD çözünürlüklü dokunmatik ekran karşımıza çıkarken, bu ekranların ikisi aynı anda açıldığında ise cihaz 6.75 inç genişliğindeki bir tablet bilgisayara dönüşüyor. Dilerseniz cihazın ekranını Extend modu ile tek içeriğin iki ekranda bir bütün halinde yansıtılması, Dual modda iki farklı uygulamayı ayrı ekranlarda kullanma imkanı ve mirror modda ise aynı içeriklerin iki farklı ekrana da yansıtılması sağlanıyor.






Gücünü Snapdragon 821 yonga setinden alan ZTE Axon M, 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ve 64 GB kapasitesindeki dahili depolama alanıyla birlikte geliyor. Cihazın ön yüzünde ana ekran üzerinde 20 MP çözünürlüğündeki Flaş destekli bir kamera konumlandırılırken, bu kamera hem öz çekim hem de ana kamera olarak görev üstleniyor.


3180 mAh kapasitesindeki batarya ile birlikte gelen cihaz, aynı anda iki ekranın kullanılmasıyla birlikte sunduğu şarj süresi nedeniyle önemli eleştirilerin odağında yer alacağa benziyor. Cihaz bugün itibariyle ilk olarak AT&T operatörü tarafından satışa sunulurken, kısa bir süre içerisinde Avrupa pazarında da boy göstermesi bekleniliyor.
ZTE Axon M'nin tüm teknik detayları bugün duyuruldu
 
Son düzenleme:


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Şu telefon pazarda nasıl bir tepki ile karşı karşıya kalacak yada ilgi görecek mi merak ediyorum?
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
32 değil 64 gb hafızası
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt