ZOPO Speed 8, Helio X20 ile Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ZOPO Speed 8, Helio X20 ile Resmi Olarak Duyuruldu
Çin merkezli üretici ZOPO, Mediatek’in Helio X20 yonga setine sahip ilk akıllı telefonu resmiyete kavuşturdu.


İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde en çok ilgi gören standlardan biri de Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ZOPO tarafından oluşturulan stand oldu. Çin’li üretici bugün “dünyanın ilk deca-core işlemcili akıllı telefonu” sloganı ile yeni akıllı telefonu Speed 8’i resmi olarak duyurdu. MediaTek Helio X20 yonga setine sahip ZOPO Speed 8, kesinlikle ilgiyi hak eden bir cihaz olarak dikkat çekiyor.


Vivo Xplay 5’in 6RAM ve Snapdragon 820 ile Geleceği Resmi Olarak Doğrulandı


ZOPO’nun yeni amiral gemisi Speed 8, bugün Mobil Dünya Kongresi’nde MotoGP Dünya Şampiyonu Jorge Lorenze tarafından tanıtıldı. Speed 8 akıllı telefon, MediaTek Helio X20 yonga seti ile dünyanın ilk deca-core işlemcili akıllı telefonu olma ünvanını da kazandı.



Bunun dışında ZOPO Speed 8’in diğer teknik özellikleri arasında ise 5.5 inç büyüklüğünde Full HD 1080p çözünürlüklü ekrana, 4GB sistem belleği ve 32GB dahili depolama alanı bulunuyor. Speed 8’in kamera özellikleri tarafında ise 21MP çift tonlu LED flaşa sahip Sony IMX230 kamera sensörü ve 8MP ön kamera bulunuyor. Ayrıca parmak izi okuyucu sensörüne sahip olan cihaz, yeni nesil USB Type-C bağlantı noktasına sahip.

ZOPO Speed 8, Helio X20 ile Resmi Olarak Duyuruldu - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tip Yok
 

Benzer Konular



Üst Alt