Zirvenin nöbetçisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Zirvenin nöbetçisi
Zirvenin nöbetçisi


EKLENME TARİHİ : 15.1.2009



Fenerbahçe´nin milli futbolcusu Semih Şentürk, Drogba, Henry, Luca Toni gibi yıldızları sollayıp 2008´de dünyanın en başarılı 17. golcüsü oldu.

Rakip ağlara 11 golü var
Semih Şentürk’ten büyük başarı... Uzun süredir sakatlıkla uğraşan ve yakında yeniden formasına kavuşacak olan Fenerbahçe’nin ‘nöbetçi golcü’sü, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFFHS) tarafından, 2008 yılında dünyanın en başarılı 17. golcüsü olarak duyuruldu. Geçen yıl, gerek Sarı-Lacivertli, gerekse de Ay-Yıldızlı forma altında uluslararası platformda attığı toplam 11 golle bu dereceyi yapan Semih Şentürk, 2009 yılında ise şu ana kadar forma giyme şansı bulamadı.

‘Puyol da senin gibiydi’
Başarının büyüklüğü, Fenerbahçeli oyuncunun geride bıraktığı bazı isimler dikkate alınınca daha net anlaşılıyor. Drogba, Henry, Arshavin, Luca Toni, Adrian Mutu, Luis Fabiano ve Adriano gibi önemli isimler, milli golcünün gerisinde kaldı. İlk sırayı ise 19 golle Bahreyn’in Al-Muharraq Manama takımının Brezilyalı forveti Leandson Dias da Silva kaptı. Bu arada Aragones’in, idman bitiminde de çalışmayı sürdüren Semih’e, “Puyol da senin gibi çok çalışırdı” diyerek moral verdiği belirtildi.
 

Dwyane_Wade

Üye
Semih çok fazla yetenekli olmasa da iyi mücadele ediyor...Ve emeğinin karşılığını alıyor...Özellikle takipçiliği çok iyi...:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
433
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
369
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
438
jojo_va


Üst Alt