Zirve aşkına!Rakibimiz Kocaelispor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Zirve aşkına!Rakibimiz Kocaelispor
Turkcell Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasarayımız sahasında Kocaelispor'u konuk ediyor.

Ligin ikinci yarısında son iki haftada Atalyaspor ve Kayserispor karşısında puan kaybı yaşayan Galatasaray, ilk yarıda farklı mağlup ettiğini rakibini yine yenmek istiyor. UEFA Kupası'nda Bordeaux karşısında oynanan pozitif futbol ve avantajlı skorun etkisiyle sarı kırmızılılar bu maçın mutlak favorisi konumunda. Ligde 17. sırada yer alan Kocaelispor'un ise güçlü rakibi karşısında puan alma şansı oldukça zor gözüküyor.

3 HAFTA HİÇ PUAN KAYBETMEDİ



Galatasarayımız bu sezon Süper Lig'de oynadığı maçlarda hiç üst üste 3 hafta puan kaybı yaşamadı. Galatasaray son 2 haftada Kayserispor ile 1-1 berabere kalıp 2 puan, Antalyaspor'a 1-0 yenilip 3 puan kaybederken sezonun ilk yarısında 2.haftada Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kalıp

3.haftada Antalyaspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalmış ve 4 puan kaybetmişti. Galatasaray 4.haftada ise Kocaelispor'u deplasmanda 4-1 yenmişti. Galatasaray geçen sezonda Süper Lig'de üst üste 3 maç puan kaybetmemişti.




MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Sanctis
Sabri
Servet
Meira
Hakan
Ayhan
M. Topal
Arda
Lincoln
Kewell
Baros

KOCAELİSPOR
Kılıçarslan
Ross
Emrah
Sadıgov
Sezar
Adem
Levent
Nsumbu
Ergün
Taner
Agbetu


STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 19:00
HAKEM: Deniz Çoban
YAYIN: Lig TV & Sporx. com Canlı Anlatım Servisi


SON 5 MAÇI KAZANDIK

Takımımız, Süper Lig'de Kocaelispor ile oynadığı son 5 maçı kazanmayı başardı. Galatasaray en son 2000-01 sezonu 22.haftasında rakibine 3-2 yenilmişti. İki takım arasında oynanan son 12 maç berabere bitmezken bu maçların 11'ini Galatasaray, 1 tanesini Kocaelispor kazandı. İki takım arasında toplamda oynanan 39 maçta 25 kez Galatasaray, 5 kez Kocaelispor kazandı, 9 maç berabere bitti. Galatasaray 39 maçta 74 gol atarken, Kocaelispor 33 gol kaydetti.

YABANCILARI EN ÇOK GOL ATAN TAKIM

Süper Lig'de geride kalan 20.haftada yabancı oyuncuları en fazla gol atan takım 32 golle Galatasaray oldu. Galatasaray % 78 ile yabancılarından skor bakımından en çok faydalanan takım oldu. Yabancı oyuncuları en az gol atan takım ise 4 golle Kocaelispor oldu. Kocaelispor'un bu sezon attığı 24 golün sadece 4 tanesi yani % 17'si yabancılarından geldi. Galatasaray takımında Baros 15, Lincoln 7, Kewell 6, Nonda 4 gol atarken Kocaelispor takımında Agbetu ve Jestroviç 2'şer gol attı.

KOCAELİSPOR DEPLASMANDA YOK

Kocaelispor bu sezon Süper Lig'de deplasmanda oynadığı 9 maçta 2 beraberlik 7 yenilgi aldı ve hiç galip gelemedi. Kocaelispor deplasmanda sadece 1.haftada Gençlerbirliği ile 1-1, 13.haftada Antalyaspor ile 0-0 berabere kalıp puan alırken sadece 5 gol attı kalesinde 22 gol gördü.

EN ÇOK YENİLEN TAKIM

Kocaelispor Süper Lig'de bu sezon oynadığı 20 maçta 14 kez kaybetti ve en fazla maç kaybeden takım oldu. Kocaelispor diğer 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik alıp 12 puan toplarken son 3 lig maçında da puan alamadı.

ALİ SAMİ YEN'DE YENİLGİ YOK

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de kendi sahasında oynadığı 9 resmi maçta da yenilmedi. Galatasaray evinde oynadığı 9 resmi maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alırken, tüm maçlarda rakiplerine gol atmayı başardı. Galatasaray bu sezon evinde oynadığı maçlarda 25 gol atarken kalesinde 8 gol gördü.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Maç üst biter. E bi zahmette Kocaeli yi yensinler. :oke:
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bildiğim kadarıyla Baros Oynamayacak ümit karan ve nonda ikilisi oynayacak...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
262
Baydırman
Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
320
Baydırman
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
100
Baydırman


Üst Alt