Ziegler'i heyecanlandıran Beşiktaşlı isim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ziegler'i heyecanlandıran Beşiktaşlı isim

[h=2]İsviçreli futbolcu Ziegler maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı ve heyecanla beklediği Beşiktaşlı ismi söyledi..[/h]


İsviçreli futbolcu Ziegler, terör saldırılarında ve depremde yaşamını yitirenler için çok üzüldüğünü belirterek başsağlığı diledi.
Zigler konuşmasının son bölümünde bu konulara değinerek, ''Şehit olan askerler ve depremde hayatını kaybeden insanlar var. Bunlar beni derinden etkiledi. Çok üzgünüm. Yakınlarını kaybeden bütün vatandaşlara sabır diliyorum. Başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Maçların hiçbir önemi yok, kaybetmek hiçbir şey ifade etmiyor bu akşam'' ifadelerini kullandı.
Zigler maçta aldıkları sonuç nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, ''Karşımızda son derece zorlu bir rakip bulduk. Bu rakip karşısında arzu ettiğimiz dakikalarca uğraştığımız golü bir türlü bulamadık. Sonuç itibarıyla bizim için yitirilmiş puanlar var. Bundan dolayı üzgünüz'' diye konuştu.
Beşiktaş karşısında Quaresma'ya karşı mücadele edeceği hatırlatılarak yöneltilen soruya Ziegler, ''Derbi maçı, son derece zorlu bir maç. Beşiktaş kaliteli yabancı futbolculara sahip. Avrupa kupası maçlarında da görüyoruz ki iyi futbol oynuyorlar. Deplasmanda oluşu ayrı bir zorluk derecesi bizim açımızdan. Ancak biz sonuç itibarıyla oraya gidip kendi futbolumuzu oynayacağız. Başımız dik bir şekilde gidiyoruz İnönü'ye. Galibiyetle Kadıköy'e dönmek istiyoruz. Quaresma iyi bir futbolcu ama tek başına bir takım değil. Onunla karşılaşmaktan dolayı heyecanla bekliyorum o anı. Bayağı bir işimiz olacak o akşam. Quaresma ile karşılaşacak olmaktan da heyecanlıyım'' şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt