Zidane, Bale'e övgüler yağdırdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Zidane, Bale'e övgüler yağdırdı!
[h=2]Eski Cezayir asıllı Fransız futbolcu Zinedine Zidane, Tottenham Hotspur'un yıldızı Gareth Bale'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Zidane, yıldız oyuncunun Real Madrid'de oynamasını istediğini söyledi.[/h]

Cezayir asıllı Fransız eski futbolcu Zinedine Zidane, İngiltere Premier Lig'de Tottenham Hotspur'da oynayan Gareth Bale'in dünyanın en iyi 3 oyuncusu arasında olduğunu ve İspanyol ekip Real Madrid'de oynamasını istediğini söyledi.
FIFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, Galli futbolcu hakkında değerlendirmelerde bulunan Zidane, "Bale, Real Madridli Cristiano Ronaldo ve Barcelonalı Lionel Messi'nin ardından en iyi futbolcu. Tottenham'ın maçlarını sadece Bale oynuyor diye izliyorum" yorumunda bulundu.
Zidane, Bale'in istikrarlı, hızlı, heyecan verici ve yetenekli bir oyuncu olduğunu, maçlarda çok kritik ve güzel gollere imza attığını ifade ederek, "Diğer üstün yetenekli futbolcular gibi Bale'in de Real Madrid'de oynamasını isterim. Bale, Real Madrid'de oynamak için yeterlinin de üstünde" değerlendirmesinde bulundu.
UEFA Şampiyonlar Ligi'ne bu sezon katılamayacak Tottenham Hotspur'un İngiliz futbolcunun Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birisine gitmesi ihtimalinden çekindiği ve Bale ile yeni kontrat imzalamak istediği vurgulandı.
 

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
4
Görüntüleme
534
jojo_va
Akıncı
Cevap
2
Görüntüleme
390
Akıncı
ANIL
Cevap
2
Görüntüleme
346
Sciondar
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
315
Akıncı
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
387
Baskentliia


Üst Alt