Zico ikinci kupasını aldı Gökdeniz ve Hasan üzüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Zico ikinci kupasını aldı Gökdeniz ve Hasan üzüldü
Zico'nun CSKA'sı, Gökdeniz'in ve Hasan Kabze'nin forma giydiği Rubin Kazan takımını 90'da attığı tek golle geçerek Süper Kupa'dan sonra Rusya Kupası'nı da kazandı. Khimki Arena'da Rusya Kupası Finali için CSKA Moskova ve Rubin Kazan takımları karşı karşıya geldi. Rubin kazan takımında oynayan temsilcilerimiz Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze takımlarında ilk on birde forma giyerken, CSKA'lı Caner Erkin yedek bekledi.

Karşılaşmanın henüz 13.dakikasında CSKA Moskova'dan Mamaev, kaleci ile karşı karşıya kalan Dominiguez'i yere indirince kırmızı kart gördü ve takımını kalan sürede on kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra ataklarını artıran Rubin Kazan'da Gökdeniz ve Hasan Kabze geliştirdikleri ataklarla CSKA kalesine zor anlar yaşattılar. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada ikinci yarı ile birlikte CSKA oyunda dengeyi sağladı ve ataklar geliştirmeye başladı. Karşılaşmanın son dakikalarında Rubin kalesinde iyice etkili olmaya başlayan CSKA Moskova duraklama dakikalarının başladığı ilk saniyelerde Aldonin'in ayağından bulduğu golle 0?1 galip gelerek kupayı kaldıran takım oldu.

Temsilcimiz Caner Erkin hocası Zico'dan forma şansı bulamazken, Rubin Kazan da Hasan Kabze, 84 dakika, Gökdeniz Karadeniz ise 90 dakika forma giydi ve karşılaşmanın 78.dakikasında da bir sarı kart gördü.
 

Doğan

Üye
zico ya ve camiyasına hayırlı olsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt