Haber Zengin ve Ünlülerin Kullandığı En Lüks 10 Akıllı Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

RoidS

RoidS

Üye
    Konu Sahibi
Zengin ve Ünlülerin Kullandığı En Lüks 10 Akıllı Telefon

Yapılan araştırmalara göre sahip olduğumuz akıllı telefonlara günde en az 150 kere bakıyoruz. Aslında bu rakam uyanık kaldığınız süre içinde saatte 10 kez telefonumuzu kontrol ettiğimizi söylüyor. Peki, bu telefonlarda bizi bu kadar bağlayıcı yapan özellik ne? Sanırım sundukları internet ortamı. Yine rakamların söylediğine göre 2013 yılında telefonlardan 500 milyondan fazla fotoğraf paylaşıldı ve bu rakam 2014’te iki katına çıktı. SnapChat, Facebook ve Twitter en fazla paylaşım yapılan sosyal ağlar olarak dikkat çekiyor.

Akıllı telefonlar şu anda sundukları özelliklerle dikkat çekiyor. Tabi ki burada göze çarpan ise bu telefonların satış değerlerinin ülkelere göre değişmesi. Yapılan satışlar gösteriyor ki Türkiye’de en çok Samsung, iPhone ve General Mobile markalarının akıllı telefonları kullanılıyor. ABD’de IOS daha yaygın bir işletim sistemi. Birleşik Arap Emirlikleri’nde Blackberry hala revaçtayken, Çin’de akıllı telefonda en popüler marka ülkemize benzer olarak Samsung ve Apple. Biz bu modelleri kullanıyoruz; peki, ya zengin ve ünlü isimler hangi marka ve modelleri kullanıyor? Sizler için hazırladığımız listede bu sorunun cevabını bulacaksınız. Listemizde bulunan telefonların fiyat etiketleri ülkelere göre değişmektedir. Bu sebeple bu telefonları yurtdışı fiyatlarıyla listelemeyi uygun gördük.

İşte karşınızda zengin ve ünlülerin kullandığı lüks akıllı telefonlar:

10* Mobiado Professional 3 AF

1.600 Dolar



Vancouver şehrinde bulunan Mobiado’nun en son modeli, lüks ince telefonu olarak da bahsedilen Professional 3 AF’dir. Telefonun çerçevesi yumuşatılmış alüminyumdan yapılmıştır. Tüm düğmeler ve vidalar safir kristal tabakayı tutmaya yardımcı paslanmaz çelikten imal edilmiştir

Professional 3 AF; 2.4 QVGA ekran, genişletilebilir SD hafıza, kamera, video, internet ağ geçidi, e-posta, müzik çalar ve bluetooth’a sahip. Bu telefonun siyah, saten ve gümüş olmak üzere 3 renk seçeneği vardır.

9* Blackberry Porsche Design P’9982

2.000 Dolar



Porsche Design P’9982 sadece 500 adet üretildiğinden, hemen tüketildi. P’9982 saten cilası olan paslanmaz çelikten imal edilir. Snazzier Timsah modeli gerçek Timsah derisi ile kaplanırken, İtalyan derisiyle sarılmış P’9982 Blackberry 10.2 işletim sistemi ile birlikte geliyor. Her iki model de lükse ve güçlü performansa hitap etmektedir. Londra, Harrods da dahil olmak üzere dünya çapında Porsche Design mağazaları mevcuttur.

8* Gresso Radikal

2.300 Dolar



Sağlam titanyum kasa ile 4.5 inç Gorilla Glass ekran ve 1.2 GHz 4 çekirdekli işlemcili Gresso Radikal’den sadece 999 adet üretildi. 8 megapiksel arka kamera özelliği, 32 gb dahili bellek, çift SIM kart ve Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi özelliklidir. Gresso Radikal R1 spor bir titanyum logoya sahipken, Radikal R2’nin logosu 18 ayar altından yapılmıştır. Radikal R3 18 ayar beyaz altından oluşan bir logo taşır. Her üç modelin titanyum sensör tuşları aynıdır.

7* Tonino Lamborghini Antares

4.300 Dolar



Tonino Lamborghini Antares, 2014 Baharı’nda piyasaya sürüldü. Telefon, lüks spor araba yapan otomobil markası Lamborghini’nin alt markası olan Tonino Lamborghini tarafından yapıldı. Antares, Lamborghini’nin legosu olan kızgın boğayı üzerinde taşır.

Çift hoparlöre sahip telefon, arkasında 13 megapiksel ve ön yüzünde 5 megapiksel olmak üzere 2 kameraya sahip. Ayrıca HD kalitesinde video çekim özelliği ve Google’ın 4.3 Jelly Bean işletim sisteminin özelleştirilmiş bir versiyonu vardır. 1 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve 32 GB genişletilebilir hafızayı 1.5 GHz 4 çekirdekli işlemci tamamlıyor. Antares’te 4.0 inç dokunmatik ekran bulunuyor. Özel müşteriler için 24 ayar altın kaplaması mevcuttur.

6* Vertu Constellation

5.740 Dolar



Vertu’nun Constellation, Vertu Ti’den birçok yönden farklıdır. Constellation daha estetik ve incedir. 4.3 inç ölçüm ve Gözleri yormayan safir cam ile birlikte Constellation’da daha büyük bir ekran bulunuyor. Diğer farklar 1.7 GHz Qualcomm Snapdragon S4 çift çekirdekli Krait işlemci ile güçlendirilirken, Constellations Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ile yapılandırıldı. 5. sınıf titanyum kasa yumuşak deriden yapılmıştır.

5* TAG Heuer Meridiist

6.100 Dolar



Lüks akıllı telefon TAG Heuer Meridiist, çizilmeye dayanıklı bir 60.5 karat safir kristal ekran ve paslanmaz çelik çerçeve ile tamamlanmıştır. İsteğe bağlı özel dokunuşlar ise timsah derisi kaplama, altın kaplama ve elmas seçenekleridir. Meridiist akıllı telefon çift SIM yuvası ile birlikte geliyor ve iki otomatik zaman dilimi güncelleştirmesi bulunuyor. Pil ömrü süresi sorunsuz konuşmada 7 saat sürer ve Meridiist sahipleri TAG müşteri hizmetlerine 7/24 ulaşabilir. Bu lüks telefon, TAG Heuer mağazaları ve seçkin perakendecilerde mevcuttur.

4* Vertu Ti

9.600 Dolar



Vertu Ti yepyeni bir seviye ile geliyor. Akıllı telefon, deri desenli bir titanyum kasaya yerleşmiş 3.7 inç safir ekrana sahip. Vertu Ti, Ice Cream Sandwich işletim sistemi kullanan 4.0 Android akıllı telefonlardır. Skype uyumlu 1.3 mega piksel ön, 8 mega piksel arka kameraya sahip her Vertu Ti’nin el yapımı ve ardışık numaralı kendi benzersiz kodu vardır. Bu modelin titanyum olan gün batımı kırmızısı veya gece mavisi renkleri mevcut. Vertu Ti, elitler için sofistike bir aksesuardır.

3* Vertu Ti Ferrari Sınırlı Üretim

16.309 Dolar



Ferrari’nin sınırlı üretim akıllı telefonunun kurulumunu Vertu Ti yapmaktadır. Ferrari kurulumdan sonra telefona elmas benzeri karbon kaplama ile 5. sınıf titanyum eklemiştir. Akıllı telefonda kırmızı ve siyah dikişli deri ile birlikte Alutex yumuşak malzeme kullanılır. Alutex Ferrari’nin inanılmaz otomobil kokpitlerinde kullanılan malzemedir. Tabi ki Ferrari Vertu’ya, özelleştirilmiş bir kilit ekran, 12 silindirli arabalarının motorundan çıkan seslerin melodileri ve şaha kalkan at amblemi ekledi.

2* Savelli Jardin Secret

118.000 Dolar



Savelli Jardin Secret, kadınların kendi koleksiyon telefonlarını tasarlamalarına yardımcı olmak için 11 farklı modele sahiptir. Modellerini devekuşu, iguana ve timsah derisi; 18 ayar altın ve seramik alaşımlar kullanarak tasarladı. Ekran güçlendirilmiştir ve safir kristal kullanılarak hazırlanmıştır. Bu telefonu çekici kılan badem şeklindeki estetik tasarımı. En seçkin modeli ise 75 baget kesim pırlanta ile süslenen telefondur.

1* Ulysse Nardin Chairman Diamond Edition

129.000 Dolar



Ulysse Nardin Chairman Diamond Edition, “DNA tanıma” özelliğine sahip ve kinetik enerji vasıtasıyla bataryayı şarj eden bir rotor içermektedir. Telefon, safir kristal özellikli 3.2 inç dokunmatik ekran ve 32 GB hafızaya sahip. Android’in Jelly Bean 4.2 işletim sistemi ile çalışır. Telefonda gövdesine yerleştirilen 3.000 elmas ile tamamlanmıştır.

Burada bulanan modellerin hemen hemen hepsi özel üretim sürümleridir. Ayrıcalığı lüks objelerle göstermeyi seven zenginler genellikle bu telefonları tercih ediyor. Peki, siz hangisini tercih ediyorsunuz? iOS ve Android arasındaki savaşta tarafınız hangisi?

 
  • Beğen
Tepkiler: snapdroid ve bozkirdangelen


baskahmet

baskahmet

Üye
Bende s6 felan sandım bunları görünce şok oldum :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, snapdroid ve bozkirdangelen
byAndroid

byAndroid

Üye
Valla ne yalan söyleyeyim bende hep iphone falan bekliyordum dandik cihazlar çıktı :D
 
  • Beğen
Tepkiler: snapdroid
RoidS

RoidS

Üye
    Konu Sahibi
Vertu ney ya :D parmak kadar bi telefonu vardı dimi vertu'nun :D
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Para var huzur var agaa
 
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
snapdroid

snapdroid

Üye
Bende apple sanmistim
Hatta diyecektim bu kokona olan unluner telefondan ne anlasin dandios alor gider simdi motorola nexus 6 nokia alsa ayip olir
 
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende apple sanmistim
Hatta diyecektim bu kokona olan unluner telefondan ne anlasin dandios alor gider simdi motorola nexus 6 nokia alsa ayip olir
Senin dediklerin sonradan olanlar.
Onlar en iyilerini anlar : ) )
ASlında Zengin ve Ünlüler derken ayrım yapmalıydınız. : = ) )
Doğuştan zengin ve ünlüler
Sonradan olma zengin ve ünlüler
 
Son düzenleme:
RoidS

RoidS

Üye
    Konu Sahibi
Senin dediklerin sonradan olanlar.
Onlar en iyilerini anlar : ) )
ASlında Zengin ve Ünlüler derken ayrım yapmalıydı.
Doğuştan zengin ve ünlüler
Sonradan olma zengin ve ünlüler
aynen bu ayrımı yapmak, olayı bambaşka bir yere taşır :D
 
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Luck Star

Luck Star

Üye
diğerlerini bilmem de sondaki tam bir çin malına benziyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Marco Laren
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Bi tanesi bnde olsa kullanmaya kiyamam valla :)
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Vertu'nunkiler cidden öyle. Çok sağlam tasarımı, keskin hatları var ancak diğerleri 5 para etmez :D 3310'a değerli taşlarla kaplamış gibi telefon yapmışlar. Ayrıca Vertu, Nokia'nun şirketi.
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
O bu degilde bu tasarimpalir yabi diamond du altin kaplamaydi deri tasarimi iphone ypilsa

ne tutar ama
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Fazla bişe tutmaz. 25.000$ cık :D
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
diyosunki 66,559 milyar mi eder


eger oyle ederse cok ucuzmus ya
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Milyar ,milyon sen bu parayı naptın. :ehe
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
valla herseyiyle pahali yaklasik 6 tane dogan eder



aboww
 
sLeepLe

sLeepLe

Üye


bu bildiğin iphone 5 ya da 5s kılıf giydirilmiş :D ki kameranın yanında yuvarlak flaş yeri var kesin 5 bu 5s te flaş yuvarlak değil :D
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
O bu degilde har biden en son yani en pahali olan telefonun tasarimi iphone6 ya yapilsa
 
0MG90

0MG90

Üye
Yorumlara bakınca neden zengin telefonu olduğunu anladım :D
3. çok hoş
 


Üst Alt