Zenden: "Benitez ile çalışmak büyük onur"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zenden: "Benitez ile çalışmak büyük onur"
Futbolculuğu döneminde RafaBenitez'in Liverpool'unda da forma giyen BoudewijnZenden, Chelsea'nin teknik ekibine katılacağı için duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Zenden, 2005'te Liverpool'da hocası olan Benitez için De Telegraaf'a yaptığı açıklamalarda "Çarşamba günü beni aradı ve 'Yarın 13:00'te Londra'da ol. Chelsea'de işe başlıyoruz.' dedi. Bu teklif benim için son derece önemli. Eğer Rafa 2 sene birlikte çalıştığı birine bu şekilde pozitif konuşuyorsa ve size güvenip ekibinizde yer veriyorsa kendinizle gurur duymalısınız." diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Henüz 36 yaşında olması ve tecrübe eksikliğinin sorulması üzerine ise Zenden, "Zaten önceden de bir oyuncu hakkında ne zaman bilgiye ihtiyacı olsa beni arardı. Ayrıca Sky, ITV ve Al Jazeera gibi kanallarda futbol yorumculuğu yaptım. Şu anda antrenörlük lisansım yok ama en kısa zamanda alacağım. Zaten İngiltere'de de antrenörlük için lisans aramıyorlar." sözleriyle antrenörlük diploması olmamasına rağmen bu işin üstesinden gelebileceğini öne sürdü.

Bir dönem Hollanda Milli Takımı forması da giyen Zenden, Portakallar adına 114 maçta 33 gol atmayı başardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
325
Haydar


Üst Alt