.Zaragoza Fenerbahçe'den onay bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Zaragoza Fenerbahçe'den onay bekliyor
Real Zaragoza, Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu’nun transferi için teklifini yaptı ve Fenerbahçe’den gelecek cevanı beklemeye başladı.

Elperiodicodearagon.com'un haberine göre, İspanyol ekibi 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için Fenerbahçe’ye teklifini sundu. Transferin büyük olasılıkla gerçekleşeceğine inanan Zaragoza, bugün Fenerbahçe’den gerekli onayın gelmesini bekliyor.

Kamerunlu oyuncuyla ilgilenen tek İspanyol kulübün Zaragoza olmadığı biliniyor. Levante’nin de atak oyuncusunu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği belirtildi. Levante’nin de Bienvenu için şansını son bir kez deneyeceği ifade edildi. Levante’nin transferde başka bir tercihinin İtalyan oyuncu Robert Acquafresca olduğu bilinmekte.

Zaragoza’nın Henri Bienvenu için Fenerbahçe'ye 300 bin avro transfer ücreti ödeyeceği ve yarım sezon için kiralanacak oyuncunun ücretinin de ödeneceği ifade edildi. Anlaşmanın şartlarında 3 milyon avro civarında satın alma opsiyonunun da bulunuyor.

Bienvenu Fenerbahçe’ye İsveçre ekibi Young Boys’ta gösterdiği başarılı performans sonrası transfer olmuştu. Kamerunlu oyuncu için Türkiye'den Elazığspor ile Sivasspor'un da Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı biliniyor.
 


benighted

benighted

Üye
yönetim bu sene internetten açıklama yapmaktan başka bir şeye yaramadığıda buradan belli oluyor.en az üç transfer kamp döneminde takıma katılacak sözü tutulmazken birde böyle bir oyuncunun elden halen çıkarılamayışı acizliğin göstergesidir.ne beklyorlar bizim gibi kerizin biri çıkıp bu adama milyon dolarları saysın diyemi yemin ediyorum üstüne para vereceğiz diye satışa çıkarsak almayacak kulüpler çıkar.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yönetim halen neyi bekliyor ...
Bu bienvenü neden halen bekletiliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
336
onurca06
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
286
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
578
Kingmortall
Cevap
5
Görüntüleme
444
Jitou
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
394
Haydar


Üst Alt